Złoty graal
Re: Złoty graal
No właśnie mam problem. Armada albo Duka. Mam konto w Armadzie, więc bardziej się w jej stronę patrzę, w dodatku możliwe, że przyda mi się ten lewar 1;500 (bo po pierwszym 1-2k zarobionych chce wypłacić początkowy depozyt i grać tylko tym zarobionym, żeby się "zabezpieczyć" naturalnie przed stratą, a wtedy może się przydać lewar większy niż 1;100). Z drugiej strony lubię Jforexa dużo bardziej i jakoś lepiej mi się gra na dukasie.. Nie wiem, potrzebuję jakiegoś wsparcia z Waszej strony 

Witam,
-8, +27 kabel
Pozdro
-8, +27 kabel
Pozdro
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Siema,
Jak na razie 1 pozycja +17.6 z kabla (sl początkowy 5.9p). Jak ułożą odpowiednio to S'ka z okolic 5280 będzie grana dzisiaj jeszcze.
Wkurza mnie ejek, nie podoba mi się jak chodzi od jakiegoś czasu, dlatego gram na kablu.
Pozdro
Jak na razie 1 pozycja +17.6 z kabla (sl początkowy 5.9p). Jak ułożą odpowiednio to S'ka z okolic 5280 będzie grana dzisiaj jeszcze.
Wkurza mnie ejek, nie podoba mi się jak chodzi od jakiegoś czasu, dlatego gram na kablu.
Pozdro
L kabel 52939 wrzucę screena potem
edit. Close +1.1p, spróbuję wejść ponownie jak dadzą.
edit. Close +1.1p, spróbuję wejść ponownie jak dadzą.
Kabel dzisiaj leci w ch**a, mielona jak siemasz. Jak na razie dzień na +1p, nie wiem czy jest będę grał cokolwiek.
Zaliczyłem sl 8p na ejku, złamałem zasady, nie gram dzisiaj nic więcej.
Wczoraj dałem dupy i jakoś dzisiaj nie byłem w nastroju do gry, więc odpuściłem. Do jutra.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Kolejny dzień bez gry, nic dla mnie nie było.
Podejrzewam, że dziś też nie będzie setupu. Posiedzę do 14;30 może cokolwiek się uda złapać i uciekam na browarka, trzeba weekend dobrze zacząć
Pozdro

Pozdro
Tak jak mówiłem, kolejny dzień bez gry. Łącznie tydzień na +10p, grałem tylko poniedziałek i wtorek, z czego we wtorek dałem dupy trochę. Udanego weekendu życzę wszystkim i do poniedziałku 
Pozdro

Pozdro