mowie o zamknieciu sie 1 h nadcytrynek pisze:PrzeszliNowy123 pisze:1310 40 E J

DAX odbil znowu od oporkow

mowie o zamknieciu sie 1 h nadcytrynek pisze:PrzeszliNowy123 pisze:1310 40 E J
uj na godzinowym bedzie juz spadal, ej tak samoNowy123 pisze:svirekk pisze:a co myslicie o kierunku na U J i E J na dziesiejszy dzien?
1310 40 E J
U J 100 75 moim zdaniem to sa maksy na dzis zobaczymy pozniej sie pomysli jak to przejda
ujek może dążyć do wskazanych poziomów, jeżeli dotrze do najwyżej ołożonego , wówczas na większe spadki bym się nie nastawiał.wirtp pisze:uj na godzinowym bedzie juz spadal, ej tak samoNowy123 pisze:svirekk pisze:a co myslicie o kierunku na U J i E J na dziesiejszy dzien?
1310 40 E J
U J 100 75 moim zdaniem to sa maksy na dzis zobaczymy pozniej sie pomysli jak to przejda
ten scenariusz zamierzam grać dzisiaj, dodatkowo obecnie jeśli chodzi o zmienność dzienną uj jest już posunięty o ponad 100 punktów, wczoraj zrobił 190, ale nie ma dziś takiej ilości informacji
ja nie wiedziałem że ty taki niedźwiedź jesteśNowy123 pisze:mam wizje pod 98 50 98na U J lecz widome tutaj wystarczy ze cos JPany powiedza lub zagraja wnocy inaczej i nici z planu szczegolnie ze podawalem ze Hfandy wrocilu do kupna akcji w JPY
tak ze oto tylko wizje jak przejda gorna bande to trzeba bedzie zmienic