DayTrading: Poniedziałek 3.06.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 3.06.2013
Kabal odbil sie od oporu
Gb/Usd H1
Para walutowa po korekcie prostej dała sygnał na długą pozycję z krótkim stopem. W chwili obecnej znany nam "cable" porusza się kanałem trendowym gdzie najbliższe wsparcie na tym interwale to ok. 1.5238 . Jeśli spojrzeć na krótkoterminowy sygnał to para walutowa znajduje się w kanale trendowym (niebieski kanał) z najbliższym wsparciem w ok. 1.5246 potencjał na długą pozycję jest znacznie większy aniżeli na krótką. W średnim terminie istnieje duże prawdopodobieństwo zobaczenia poziomów w ok. 1.5360/70.
Para walutowa po korekcie prostej dała sygnał na długą pozycję z krótkim stopem. W chwili obecnej znany nam "cable" porusza się kanałem trendowym gdzie najbliższe wsparcie na tym interwale to ok. 1.5238 . Jeśli spojrzeć na krótkoterminowy sygnał to para walutowa znajduje się w kanale trendowym (niebieski kanał) z najbliższym wsparciem w ok. 1.5246 potencjał na długą pozycję jest znacznie większy aniżeli na krótką. W średnim terminie istnieje duże prawdopodobieństwo zobaczenia poziomów w ok. 1.5360/70.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
If you do not have the patience and discipline to wait for conditions with a high probability outcome according to your trade plan, you are not a trader. You are a game player with no respect for rules.
nie gram na kablu ale mysle ze jeszcze troche maja potencjału na L kto gra na kablu ???
-- Dodano: pn 03-06-2013, 11:35 --
MA200 na h 4 biala podjechac moga testowac ??
-- Dodano: pn 03-06-2013, 11:37 --
EUR JPY wspracie i znowu L proba ile mozna je bronic
dodatwko NIKKie tez fibo i dolna banda kanlu na d1 hmm znowu gra w przedzaile 130 30 132
EUR JPY wspracie i znowu L proba ile mozna je bronic

Zamierzałem grać na S, ale zmieniam zdanie. Na chwilę obecną czekam, skupiam się na L na edku i S na usd cadNowy123 pisze:nie gram na kablu ale mysle ze jeszcze troche maja potencjału na L kto gra na kablu ???
EUR JPY wspracie i znowu L proba ile mozna je bronicdodatwko NIKKie tez fibo i dolna banda kanlu na d1 hmm znowu gra w przedzaile 130 30 132
-
- Stały bywalec
Panowie tak na szybko.
Czyzby RGR na M5 na edku? warto obserwowac, do wyrwania ok. 30 pkt.
Czyzby RGR na M5 na edku? warto obserwowac, do wyrwania ok. 30 pkt.
Eur/Usd H4
Para walutowa prawdopodobnie może znajdować się w korekcie na fali C . Ponadto porusza się kanałem trendowym z najbliższym wsparciem w ok. 1.2992 . Najbliższy cel dla tej pary to poziomy w ok. 1.3082 przebicie da sygnał ku poziomom 1.3168/1.3182 oraz 1.3241.
Para walutowa prawdopodobnie może znajdować się w korekcie na fali C . Ponadto porusza się kanałem trendowym z najbliższym wsparciem w ok. 1.2992 . Najbliższy cel dla tej pary to poziomy w ok. 1.3082 przebicie da sygnał ku poziomom 1.3168/1.3182 oraz 1.3241.
If you do not have the patience and discipline to wait for conditions with a high probability outcome according to your trade plan, you are not a trader. You are a game player with no respect for rules.
nic gramy na odbijanko SP500 a c oza tym idzie U J i E J
ta sam gra chodz SP500 jak otworz luka moze jeszcze cofna bo 1600 testnac powinni dolna bande a przynajmniej pokusic sie o probe;) opcja z retestem moze byc czyli gora SP500 i U J tez i znowu do oporow gra na UJ i E J

raczej reakcja na piątkowe zamknięcie w USA.pr7emo pisze:no Nikkei ładnie skorekcił
http://www.bloomberg.com/video/what-cau ... 9uh5g.html
słyszałem przed chwilą, że Deutsche Bank rekomenduje kupowanie złota i jena japońskiego... [S USDJPY ]
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
kabel
niestety nie wiem w którą stronę
niestety nie wiem w którą stronę
Nikkei od dłuższego okresu robi falę spadkową, raczej w jednostajnym tempiemarekdt pisze:raczej reakcja na piątkowe zamknięcie w USA.pr7emo pisze:no Nikkei ładnie skorekcił
http://www.bloomberg.com/video/what-cau ... 9uh5g.html
słyszałem przed chwilą, że Deutsche Bank rekomenduje kupowanie złota i jena japońskiego... [S USDJPY ]
tiaa, jena kupować, to harakiri