Poszukuję informatyka do współpracy, który zrobi EA. Mam gotowy system, sprawdzone wskaźniki ( nie przekłamują), dobrane parametry i dużą wiedzę w kwestii renko. System sprawdziłem podczas gry bieżącej (wyniki w załączniku), zachowuje się identycznie jak na danych historycznych. Nie jest to żaden „genialny pomysł” ale solidnie przemyślany projekt, nad którego opracowaniem spędziłem wiele czasu.
Proszę kontaktować się ze mną przez Skype ( jacekbuf ) , będzie szybciej.
Opis rysunku:
1. Linie czerwone - otwarcia sell
2. Linie niebieskie – otwarcia buy
3. Dwa pierwsze wskaźniki na dole odpowiadają osobno za filtrowanie poszczególnych otwarć. Za to samo odpowiada kanał na głównym wykresie.
4. Wskaźnik na samym końcu (kółka) odpowiada za zamykanie transakcji
Solidny system do przełożenia na EA
Solidny system do przełożenia na EA
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: Solidny system do przełożenia na EA
Statement tygodniowy, powiem szczerze widziałem dłuższe.
Wg mnie to nie będzie działać. Inaczej inne renko też by działały. Tyle tego jest necie. Czy w takim wypadku autor kodu otrzyma swoje wynagrodzenie, czy tylko pozostanie mu upajać się swoim kodem ?

No to mamy odmienne zdanie. Mógłbym tu pokazać większą ilość screenów na których widać, że straty występują naprawdę rzadko. Co do renko - to są mediany i powodują, że wskaźniki dokładniej działają niż na normalnym renko. Co do statmentu - projekt niedawno skończyłem, tak więc i wyniki są z krótkiego okresu.
Nie będę komentoował takiej wypowiedzi, bo już do nich przywykłem na forum. Wystarczy spojrzeć na dzisiejszy statment, aby przekonać się po której stronie jest racja.QTrader pisze:do usuniecia
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
BUF nie stając po niczyjej stronie , widzę że to Twój kolejny post z tego typu prośbą nie licząc spokojnie mogę powiedzieć że to trzecie podejście , a na pewno ich było więcej .
Nie szkoda Ci Twoich nerwów ? nie lepiej zainwestować te parę złotych i zlecić to firmie która Ci to napiszę bez proszenia o staty ? A tak musisz się przekomarzać z użytkownikami
Nie szkoda Ci Twoich nerwów ? nie lepiej zainwestować te parę złotych i zlecić to firmie która Ci to napiszę bez proszenia o staty ? A tak musisz się przekomarzać z użytkownikami

z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Faktycznie masz racje - jesli nikt nie chce skorzystać to po co uszczęsliwiac na siłę.
Chodziło o usunięcie postu napisanego w temacie przez pomyłkę (miało być PW).BUF pisze:Nie będę komentoował takiej wypowiedzi, bo już do nich przywykłem na forum. Wystarczy spojrzeć na dzisiejszy statment, aby przekonać się po której stronie jest racja.QTrader pisze:do usuniecia
W sumie wiem skąd taka reakcja.
Na zamkniętym forum programistów widziałem niepochlebne komentarze odnośnie współpracy z userem BUF:
Na początku EA miało być graalem na podstawie gotowego manualnego systemu .
Później codziennie dochodziły coraz to większe poprawki wliczając w to praktycznie całkowita przebudowę systemu.
A na koniec:
JAREK67 pisze: czy tylko pozostanie mu upajać się swoim kodem ?
W każdym razie współpracy nie polecam.
Dzienny zarobek widzę w statach prawie 10 k zł za taka kasę to niektórzy programiści by napisali oddzielna platformę do testów na Renko. Czy tylko mi się coś tu nie zgadza?
Pozdrawiam
- profession
- Pasjonat
Czy mógłbyś wrzucić te wskaźniki, czy mamy zadowolić się zdjęciem
?

Austryjacka Szkoła Ekonomii jest sednem.