DayTrading: Czwartek 30.05.2013
Re: DayTrading: Czwartek 30.05.2013
ej tajfun mielismy w zdunskiej woli dachy pozrywalo
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
Gdzie ty pracujesz, w kościele??dywergent pisze:jestem w pracy mam tylko smartfona jutro rano wrzucecajto pisze:dywergent - bądź tak dobry i wrzuć screena z tym ORGR
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
do 3 miesięcy jeszcze bym się pokusił o prognozę, ale 6 i 12 miesięcy, to szarlatańskie wróżbyNowy123 pisze:
a uwzglenili zacienianie polityki monetarnej w USA chyba nielub pekniecia banki na obligacjach
JPY
ta patrz ... z grudnia 2011Bemowo pisze: ale 6 i 12 miesięcy, to szarlatańskie wróżby

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Moim skromnym zdaniem eur/usd ma możliwości które przedstawiłem w dołączonym pliku.
Jeśli S, to z małym stopem i odrobiną cierpliwości i dużym profitem...500 pipsów!
Jeśli L to sprawa się komplikuje, bo obecnie można zagrać tylko na wybicie, lub poczekać na okazje
Formacja głowy i ramion jest na wykresie dziennym.
Co myślicie o tych formacjach?
Jeśli S, to z małym stopem i odrobiną cierpliwości i dużym profitem...500 pipsów!
Jeśli L to sprawa się komplikuje, bo obecnie można zagrać tylko na wybicie, lub poczekać na okazje
Formacja głowy i ramion jest na wykresie dziennym.
Co myślicie o tych formacjach?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
E J sygnal na S
- atlanticos
- Maniak
oni nie wróżą tylko oznajmiająBemowo pisze:
do 3 miesięcy jeszcze bym się pokusił o prognozę, ale 6 i 12 miesięcy, to szarlatańskie wróżby

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- crepusculare
- Bywalec
Wybaczcie mały spam.
Dopiero zaczynam grać i szukam cały dzień jakiegoś miejsca w sieci, gdzie opisane jest jak przeprowadzać AT, które świeczki wybierać do prowadzenia trendów, linii oporów, czy podparcia.
Siedzę któryś dzień i próbuję coś wyskrobać, ale nijak ma się to do waszych analiz.
Jak będzie któryś miał chwilkę i podeśle jakiś link, ewentualnie tytuł książki - będę bardzo wdzięczny i życzę wszystkim jak najwięcej pipsów
Dopiero zaczynam grać i szukam cały dzień jakiegoś miejsca w sieci, gdzie opisane jest jak przeprowadzać AT, które świeczki wybierać do prowadzenia trendów, linii oporów, czy podparcia.
Siedzę któryś dzień i próbuję coś wyskrobać, ale nijak ma się to do waszych analiz.
Jak będzie któryś miał chwilkę i podeśle jakiś link, ewentualnie tytuł książki - będę bardzo wdzięczny i życzę wszystkim jak najwięcej pipsów

dokladnie nawet miesac to duzoBemowo pisze:do 3 miesięcy jeszcze bym się pokusił o prognozę, ale 6 i 12 miesięcy, to szarlatańskie wróżbyNowy123 pisze:
a uwzglenili zacienianie polityki monetarnej w USA chyba nielub pekniecia banki na obligacjach
JPY