EUR/USD = EUR/PLN / USD/PLN = 2.60 / 2 = 1.30 I TAK SOBIE MOŻEMY DALEJ GŁUPOTY PISACcugan pisze:
EUR/USD = EUR/PLN /USD/PLN = 6,5/5 =1,3
DayTrading: Czwartek 30.05.2013
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Czwartek 30.05.2013
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Polska dostanie dwa dodatkowe lata na zbicie deficytu.BOCZEK pisze:to benzynka bedzie po 8 zików, to już nie bedziemy zielona wyspą...cugan pisze: EUR/USD = EUR/PLN /USD/PLN = 6,5/5 =1,3[/size]
http://www.money.pl/gospodarka/wiadomos ... mpaign=rss
Mogą kroić PLN ile się da

Rostkowski już bierze kredyt na MLD USD z banku światowego
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
sadzisz Atlanticos ze dopiero w nastepnym tygodniu pojedziemy UP az na 1,33 na edku?atlanticos pisze:edek tak ładnie skoczył jeszcze 10 pipsow ze aż kolejne S dołożyłem z wrażeniaraczej TL i średnie skutecznie powstrzymają na obecną chwile wzrosty
to linia szyji orgr na W1 zmniejsz sobie D1cajto pisze:Możesz podać jakieś punkty styczne Twojego trójkąta, skąd go wziąłeś?dywergent pisze:trójkąt
Zerknij na ten obiekt, test górnej linii to jest IMO ales, a nie zdziwie się jak do niego w ogóle nie dojdzie - ED to nie EJ żeby robić taki range.
Proponuję też odpalić D1 i pociągnąć TL po szczytach - kilkanaście P od dzisiejszego maxa jest górna banda, myślę że po dobiciu do niej można decydować o ewentualnych S.
-- Dodano: 30 maja 2013, 18:11 --
to linia szyji orgr na W1 zmniejsz sobie D1cajto pisze:Możesz podać jakieś punkty styczne Twojego trójkąta, skąd go wziąłeś?dywergent pisze:trójkąt
Zerknij na ten obiekt, test górnej linii to jest IMO ales, a nie zdziwie się jak do niego w ogóle nie dojdzie - ED to nie EJ żeby robić taki range.
Proponuję też odpalić D1 i pociągnąć TL po szczytach - kilkanaście P od dzisiejszego maxa jest górna banda, myślę że po dobiciu do niej można decydować o ewentualnych S.
- atlanticos
- Maniak
dziś na 100% nie i jutro na 99% też nie wg mniehrabia pisze:sadzisz Atlanticos ze dopiero w nastepnym tygodniu pojedziemy UP az na 1,33 na edku?atlanticos pisze:edek tak ładnie skoczył jeszcze 10 pipsow ze aż kolejne S dołożyłem z wrażeniaraczej TL i średnie skutecznie powstrzymają na obecną chwile wzrosty
edit: zauważył ktoś jak ciekawie zapowiadają się świece tygodniowe na kablu?

Ostatnio zmieniony 30 maja 2013, 18:19 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
moim zdaniem na S lepiej grać na kablu zamiast na edku.
korelacja edka i kabla powinna się rozjechać - wzrosty eur/gbp
Ostatnio zmieniony 30 maja 2013, 18:19 przez Bemowo, łącznie zmieniany 1 raz.
dywergent - bądź tak dobry i wrzuć screena z tym ORGR
- atlanticos
- Maniak
właśnie o tym pisałem i nie byłbym taki tego pewienBemowo pisze:moim zdaniem na S lepiej grać na kablu zamiast na edku.
Bemowo pisze:moim zdaniem na S lepiej grać na kablu zamiast na edku.
a gdzie widzisz tp na kablu? 1,512
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
raczej w okolicach 1.5140szczudlo6 pisze:Bemowo pisze:moim zdaniem na S lepiej grać na kablu zamiast na edku.
a gdzie widzisz tp na kablu? 1,512
-- Dodano: czw 30-05-2013, 17:31 --
Tak zwróciłem na to uwagę,atlanticos pisze:
edit: zauważył ktoś jak ciekawie zapowiadają się świece tygodniowe na kablu?
Problem w tym, że inna jest techniczna sytuacja edka i kabla. Edek jest już mocno nad powierzchnią wody,
kabel, jeszcze kawał drogi do pokonania