Ja mam S na 1.3055Rhass pisze:Ktoś z was też ma S czy zastanawiacie się nad zajęciem pozycji ? : )
DayTrading: Czwartek 30.05.2013
- Tommy_Boss
- Pasjonat

Re: DayTrading: Czwartek 30.05.2013
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
- ForexTig3r
- Maniak

Co to dziś bez ankiety i bez pajacyków 
Boot dziś zrobił sobie wolne...
Boot dziś zrobił sobie wolne...
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Na razie idzie z planem

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
-
MaciejWLKP
- Pasjonat

Zastanawiają mnie pary xxx/pln otóż edek wysoko prawie 3050 i dolar jest wyjątkowo wysoko bo po ~3.28 Pytanie dlaczego nie spadł, nie rozumiem też silnych wzrostów euro/pln? Przyznać się kto będzie szukał górki na eur/pln na shorta
na h1 widać że białe korpusy coraz mniejsze, wzrosty wyhamowują i świeca z 16 ma całkiem długi górny cień.... 4.29 już chyba nie ujrzymy??
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
-
Bemowo
kabel, do korekty moim zdaniem
Raczej za chwilę będzie 4,29...
Według mnie to do 4,31 jeszcze dojedziemy.
Według mnie to do 4,31 jeszcze dojedziemy.
-
MaciejWLKP
- Pasjonat

4.29 może i ujrzymy - 4.30 nie sądzę- silny obszar oporu
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
Jak ktoś da to będzieMaciejWLKP pisze:Zastanawiają mnie pary xxx/pln otóż edek wysoko prawie 3050 i dolar jest wyjątkowo wysoko bo po ~3.28 Pytanie dlaczego nie spadł, nie rozumiem też silnych wzrostów euro/pln? Przyznać się kto będzie szukał górki na eur/pln na shortana h1 widać że białe korpusy coraz mniejsze, wzrosty wyhamowują i świeca z 16 ma całkiem długi górny cień.... 4.29 już chyba nie ujrzymy??
EUR/USD = EUR/PLN /USD/PLN = 6,5/5 =1,3
Ostatnio zmieniony 30 maja 2013, 17:43 przez cugan, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Możesz podać jakieś punkty styczne Twojego trójkąta, skąd go wziąłeś?dywergent pisze:trójkąt
Zerknij na ten obiekt, test górnej linii to jest IMO ales, a nie zdziwie się jak do niego w ogóle nie dojdzie - ED to nie EJ żeby robić taki range.
Proponuję też odpalić D1 i pociągnąć TL po szczytach - kilkanaście P od dzisiejszego maxa jest górna banda, myślę że po dobiciu do niej można decydować o ewentualnych S.
to benzynka bedzie po 8 zików, to już nie bedziemy zielona wyspą...cugan pisze: EUR/USD = EUR/PLN /USD/PLN = 6,5/5 =1,3[/size]
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!