maniek74 pisze:kazdy gra wedlug siebie, czy ja im zabraniam?nowy1234 pisze:Chyba sie mylisz Atlanticos i Marek Rogalski obstawiaja wzrosty
Jezeli maja racje to ja bym im zabronil

maniek74 pisze:kazdy gra wedlug siebie, czy ja im zabraniam?nowy1234 pisze:Chyba sie mylisz Atlanticos i Marek Rogalski obstawiaja wzrosty
zakładam spadek do 1.2900-2920, potem wzrost, wg mnie 3030 to tylko przystanek i zobaczymy duży UP...nowy1234 pisze:Atlanticos zakladasz wzrost do 1.3030 i spadek do 1.2960 a co póżniej?
moze i tak jest jak pokazujesz, tylko zauwaz, ze bujamy sie tak naprawde niedaleko linii szyji RGRa. zazwyczaj przed wybiciem cena troche sie kisi zanim wykona konkretny ruch. tymbardziej gieldy swiatowe wchodza wlasnie w potwierdzona faze korekty, ktora rowniez nie sprzyja wzrostowi dla edkaBemowo pisze:jeżeli miałbym dokonywać spadkowych oznaczeń to raczej coś takiego /i mam nadzieję, że się mylę/
za długo bujamy się w trójkącie i odbijamy się od 200 EMA z H1 i H4 (obecnie jesteśmy przy H4)
jakie argumenty za takim scenariuszem ?atlanticos pisze:zakładam spadek do 1.2900-2920, potem wzrost, wg mnie 3030 to tylko przystanek i zobaczymy duży UP...nowy1234 pisze:Atlanticos zakladasz wzrost do 1.3030 i spadek do 1.2960 a co póżniej?
alfabetu Ci braknie niedługoBemowo pisze:jeżeli miałbym dokonywać spadkowych oznaczeń to raczej coś takiego /i mam nadzieję, że się mylę/
za długo bujamy się w trójkącie i odbijamy się od 200 EMA z H1 i H4 (obecnie jesteśmy przy H4)
moje wykresy które tu pokazywałem sprzed około tygodnia... jak widać wciąż aktualne i sprawdza się ta wersja na obecną chwilękosmowariat pisze: jakie argumenty za takim scenariuszem ?