ja nie mowie bys gral na tym demo ale do pomocy ja tez nie mam u siebie SP500 ani DAX dopiero u tego starego broka GFT tam co gram na indeksach mam a na waluty przeniosłem sie i tam juz nie grampr7emo pisze:ujek uciekł scenariuszowi który nakreśliłem
widziałem opinie banków
obecny poziom biorę za najniższy możliwy poziom do scenariusza wzrostów
korelacja (albo dyskorelacja) wobec indeksów japońskich wskazuje na wzrost ujka ze wsparciem na bieżącej konsoli
-- Dodano: wt 28-05-2013, 16:17 --
nie gram demo, kiedyś trochę grałem, ale to strata czasuNowy123 pisze:to otwierasz jakies demo co majapr7emo pisze:kurde, w armadzie nie mam sapinki, chętnie bym popatrzył
pewnie zamkną, jak nie dziś to jutrojesli nie masz sp500
za wskaźnik biorę ejka i edka, sapiny jeszcze do gromadki brakuje
-- Dodano: wt 28-05-2013, 16:19 --
a ty patrzysz na wykresy u jednego brokera czy masz kila okien otworzone?Nowy123 pisze:to otwierasz jakies demo co majapr7emo pisze:kurde, w armadzie nie mam sapinki, chętnie bym popatrzył
pewnie zamkną, jak nie dziś to jutrojesli nie masz sp500
DayTrading: Wtorek 28.05.2013
Re: DayTrading: Wtorek 28.05.2013
- książe ciemności
- Gaduła
eur/usd
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
nie włączam dodatkowego monitora, wole mieć wszystko jak najbardziej uproszczone
zbudowałem system w oparciu o korelacje ej uj eu
zbudowałem system w oparciu o korelacje ej uj eu
Nikt nic nie mówi,
Rozumiem że grubasy zwaliły edzia aby dobrać longi.
W drugą stronę moja podstawowa zasada mówi nie bierz longa na pierwszej dużej zwałce. Poczekaj.
Patience pay off.....
-- Dodano: 28 maja 2013, 15:37 --
us.30 szczytuje!
Biorę S, i tak spadnie. Nie dziś to za tydzień, dwa, miesiąc, rok, stulecie. H4 zawraca.
Rozumiem że grubasy zwaliły edzia aby dobrać longi.
W drugą stronę moja podstawowa zasada mówi nie bierz longa na pierwszej dużej zwałce. Poczekaj.
Patience pay off.....
-- Dodano: 28 maja 2013, 15:37 --
us.30 szczytuje!
Biorę S, i tak spadnie. Nie dziś to za tydzień, dwa, miesiąc, rok, stulecie. H4 zawraca.
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
Edek spada po odczytach z USA: S&P/Case-Shiller i Conference Board z 15:00 i 16:00 odpowiednio. Oba znacznie lepiej od oczekiwań, ten drugi najwyżej od 5 lat...
ee tamYuriy pisze:Edek spada po odczytach z USA: S&P/Case-Shiller i Conference Board z 15:00 i 16:00 odpowiednio. Oba znacznie lepiej od oczekiwań, ten drugi najwyżej od 5 lat...

wszyscy szukamy trendu
zle ze nie wracaja 

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

AAI max roku.
Pora ładować S w ich indeksy i tak robię.
Kosiarkę już mam więc teraz us indeksy zarobią na porządną piłe do drzewa.
Double top obecnie. Brak podaży. Bezpieczny sl 50 punktów.
Pora ładować S w ich indeksy i tak robię.
Kosiarkę już mam więc teraz us indeksy zarobią na porządną piłe do drzewa.
Double top obecnie. Brak podaży. Bezpieczny sl 50 punktów.
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
Oczywiście. Chwilowy ruch na 70 pipsów, jak na razie...pr7emo pisze:ee tamYuriy pisze:Edek spada po odczytach z USA: S&P/Case-Shiller i Conference Board z 15:00 i 16:00 odpowiednio. Oba znacznie lepiej od oczekiwań, ten drugi najwyżej od 5 lat...chwilowy ruch nie tworzący trendu
wszyscy szukamy trendu
bo znaczy ,ze wola drukowanego dolara co zawsze mnie smieszy , Ci drukuja jak zwariowani a Ci kupuja dalej tego dolca, ciekawe ile tak jakby to zliczyc jest faktyczny przelicznik e/d
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek