DayTrading: Wtorek 28.05.2013
Re: DayTrading: Wtorek 28.05.2013
ujek do jechał do górnej bandy kanału spadkowego. liczę teraz na mocny spadek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
jak wspomnniano wcześniej sytuacja na edku jest ...?????????
no, właśnie, jaka jest - jest popaprana.
trend boczny doprowadził do spłaszczenia wszystkich kluczowych średnich z kilku interwałów. Przedział ten zrobił się bardzo wąski i wynosi obecnie tylko 25 pips
zakładam dalszy ciąg konsolidacji. Także na oandzie widać, że innym także trudno określić kierunek - proporcje S i L oscylują w okolicach 50%
prostokąt który umieściłem jest miejscem neutralnym
no, właśnie, jaka jest - jest popaprana.
trend boczny doprowadził do spłaszczenia wszystkich kluczowych średnich z kilku interwałów. Przedział ten zrobił się bardzo wąski i wynosi obecnie tylko 25 pips
zakładam dalszy ciąg konsolidacji. Także na oandzie widać, że innym także trudno określić kierunek - proporcje S i L oscylują w okolicach 50%
prostokąt który umieściłem jest miejscem neutralnym
- atlanticos
- Maniak
zaraz wszyscy napisza że wszędzie widzę rgr'y ale to ma byc tylko subiektywna wizja... kto będzie chciał to taki scenariusz przeanalizuje pod swoją strategie... a więc edek H4 może wyglądac np tak jak poniżejharymilloki pisze:
Też tak to widze... A co z EDKIEM? Korelacja Edka do kabla jest duża... A na moje oko sytuacja na edku jest bardzo zagmatwana.
wg mnie kształtuje się prawe ramię orgr'a gdzie linia szyi jest równocześnie górną bandą trójkąta (niebieska TL jako dolna banda trójkąta) - rynek pewnie zweryfikuje te założenia, ale zasięg wart bliższego przyjrzenia się tej wizji

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Bardziej na kablu to widać. Na €$ nic w tym stylu nie dostrzegłbym, gdyby nie Ty.atlanticos pisze:zaraz wszyscy napisza że wszędzie widzę rgr'y ale to ma byc tylko subiektywna wizja... kto będzie chciał to taki scenariusz przeanalizuje pod swoją strategie... a więc edek H4 może wyglądac np tak jak poniżejharymilloki pisze:
Też tak to widze... A co z EDKIEM? Korelacja Edka do kabla jest duża... A na moje oko sytuacja na edku jest bardzo zagmatwana.
wg mnie kształtuje się prawe ramię orgr'a gdzie linia szyi jest równocześnie górną bandą trójkąta (niebieska TL jako dolna banda trójkąta) - rynek pewnie zweryfikuje te założenia, ale zasięg wart bliższego przyjrzenia się tej wizji
Jeden TF daje wystarczająco dużo wątpliwości co do kierunku przyszłego ruchu.
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika
podobnie sytuacja wygląda na m5.
LOTERIA
LOTERIA
- atlanticos
- Maniak
wychodzimy z tego górą w ciągu godzinyBemowo pisze:podobnie sytuacja wygląda na m5.
LOTERIA

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
oki, zaopatrzyłem się w KGHM
nic że w czwartek zamknąłem za grubszą sumkę BRE
kghm jest raczej na wsparciu, a ponadto może jako kolejny odebrać pałeczkę prowadzenia na wigu20, bo bre już maksy zalicza
ujek w dół liczę do 101,50 dzisiaj
zoptymalizowany system działa w najlepsze, na allegro bym go musiał sprzedawać w dziale z kosiarkami, ale czy da mi bogactwo, dziś uzupełniam depo
nic że w czwartek zamknąłem za grubszą sumkę BRE

kghm jest raczej na wsparciu, a ponadto może jako kolejny odebrać pałeczkę prowadzenia na wigu20, bo bre już maksy zalicza
ujek w dół liczę do 101,50 dzisiaj
zoptymalizowany system działa w najlepsze, na allegro bym go musiał sprzedawać w dziale z kosiarkami, ale czy da mi bogactwo, dziś uzupełniam depo

Ze mnie dupa nie trejder!!! 

-
- Stały bywalec
Hejatlanticos pisze:wychodzimy z tego górą w ciągu godzinyBemowo pisze:podobnie sytuacja wygląda na m5.
LOTERIA![]()
Brawo:)
Podpowiesz czym sie sugierowales?
Atlanticos.....