Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
WItam, miałem taką samą sytuację jak kolega Darkey. Po zainstalowaniu OCT jeszcze raz wszystko wróciło do normy.
Cenka opada
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
co do gryzienia sie z LVOE temat jest juz opanowany:Darkey pisze:Dziwna sprawa odpaliłem sobie po przerwie MT4 popatrzeć czy się coś na rynku zmieniło,
patrzę a tu mam otwarte zlecenie OMG przeszukałem okna w poszukiwaniu jakiś EA czy coś
i nic nie znalazłem, wywaliłem OCT i dodałem jeszcze raz a tu pyk dalej zlecenie wskoczyło,
co to może być że mi sam OCT Andrzeja longi ładuje? Wcześniej tak nie było.
A jeszcze co do tych nowych funkcji w MT4 po co dali opcję odznaczania wbudowanego OCT
skoro jej nie można odznaczyć, gdzie sens i logika to nie wiemWróć już się da odznaczyć, tylko że i tak funkcja nie znika no nic.
LVOE też się gryzie masakra, można gdzieś temu wbudowanemu OCT parametry wklepać?
http://forex-nawigator.biz/forum/luktom ... ml#p584855
Mk 9.23 - "....Wszystko możliwe jest dla tego kto wierzy".
ARMADA czy jest u was możliwość automatycznego kopiowania transakcji z http://www.myfxbook.com/ ??
Chcę wycofać środki i nie mogę już na Liberty Reserve ? nie ma już takiej opcji. Jak wpłącałęm to na LR ... i co teraz ?
proszę o informacje jak mam wypłacić środki.
Pozdrawiam
proszę o informacje jak mam wypłacić środki.
Pozdrawiam
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Być może istnieją narzędzia do kopiowania transakcji z Myfxbook, natomiast my jako broker niestety nic takiego nie udostępniamy.ARMADA czy jest u was możliwość automatycznego kopiowania transakcji z http://www.myfxbook.com/
Z przyczyn od nas niezależnych nie można wpłacać ani wypłacać poprzez serwis Liberty Reserve. Może Pan wypłacić środki na rachunek bankowy bądź na konto Moneybookers.Chcę wycofać środki i nie mogę już na Liberty Reserve ? nie ma już takiej opcji. Jak wpłącałęm to na LR ... i co teraz ?
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!
ulala spread EUR/USD 3.3 przed chwilą było 

UK zamknięte, USA zamknięte to spready do 24 będą szaleć.tirexik pisze:ulala spread EUR/USD 3.3 przed chwilą było
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
na demo nie można otworzyć konta clasicc i nie ma metali same waluty wszyscy tak macie czy tylko ja no i dźwignia max 100
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Przed chwilą sprawdziliśmy, z naszej strony wszystko działa ok.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!