Nowy123 pisze:1 h proba wyciagniecie na ERU USD zapodalem ZNOWU L
DayTrading: Środa 22.05.2013
Re: DayTrading: Środa 22.05.2013
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
spoko zobaczymy ak 1 h zamkna ja tu na skalpa na razie jedyniecugan pisze:Nowy123 pisze:1 h proba wyciagniecie na ERU USD zapodalem ZNOWU L
- atlanticos
- Maniak
[quote="cugan"][/quote]
a dolna banda to w powietrzu zawisla? chyba zeby pociągnac dolna bande potrzebujesz 2 punktow bo po jednym to mozna pod kazdym kątem ja narysowac, a moze cos przeoczylem??
a dolna banda to w powietrzu zawisla? chyba zeby pociągnac dolna bande potrzebujesz 2 punktow bo po jednym to mozna pod kazdym kątem ja narysowac, a moze cos przeoczylem??
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
FOMC minutki i mieszaja zapomnialemmmm o FOMC

atlanticos pisze:a dolna banda to w powietrzu zawisla? chyba zeby pociągnac dolna bande potrzebujesz 2 punktow bo po jednym to mozna pod kazdym kątem ja narysowac, a moze cos przeoczylem??cugan pisze:
Powrót do bandy i odbicie powinno być w dól
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 22 maja 2013, 20:04 przez cugan, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
oż w mordę, ja też...Nowy123 pisze:FOMC minutki i mieszaja zapomnialemmmm o FOMC![]()

szkolny błąd
2 x stacja robocza, 2 smartfony, 3 niezależne łącza.
Przestroga: forex to nie zabawka dla dużych chłopców. To praca. A praca to krew, pot i łzy. A potem wynagrodzenie.
Przestroga: forex to nie zabawka dla dużych chłopców. To praca. A praca to krew, pot i łzy. A potem wynagrodzenie.
fromagboy pisze:oż w mordę, ja też...Nowy123 pisze:FOMC minutki i mieszaja zapomnialemmmm o FOMC![]()
![]()
![]()
![]()
skupile sie na tym benku a zapomniel o FOMC no nic edke zamkniety , SP500 w KONCU juz ustawilem sobie na ZYSK SL i niech daja tyle kiszenia tych esek

ja po 12 otwieram Sszczudlo6 pisze:chyba dalej eS :]
Bemowo pisze:ja po 12 otwieram Sszczudlo6 pisze:chyba dalej eS :]
ja sobie zamknąłem 1 pozycje z zyskiem 1,5% wiec ustawiłem SL na 1,2880 i tp na 1,28 zobaczymy co z tego będzie.... mam nadzieje że kangury i skośny pomogą upaść edkowi :]
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...