Nie wiem czy te starsze połączą się do serwera. Tam jest limit jaki build jest akceptowany. Zerknę na BRE bo nie wiedziałem o tym.
-- Dodano: wt 14-05-2013, 11:35 --
Faktycznie, mają wersję 438.
MT4 - w nowej wersji m.in. będzie drag and drop SL i TP
Re: MT4 - w nowej wersji m.in. będzie drag and drop SL i TP
MT4 Świecidełka . guziczki , nowe kreseczki wstążeczki uuuu pełen wypas , a jak poprosisz o "szczegółowy raport z historii konta" to pokazuje głupoty i tyle , z aktualizacji do bulid 500 , najprostsza sprawa czasem potrzebna aby ogarnąć się ile straciliśmy a tu nie da rady .... sprawdźcie , JA TYM CZASEM WRÓCIŁEM DO WERSJI 482 NASZCZESCIE JESZCZE DZIAŁA.
Nie bój, nie bój - wyłącząDarooo pisze:JA TYM CZASEM WRÓCIŁEM DO WERSJI 482 NASZCZESCIE JESZCZE DZIAŁA.

Jakże często ludzie mają już gotową opinię zanim zdążą pojąć istotę rzeczy.
A gdy już ta istota w pełni do nich dotrze, jakże często muszą zmagać się z konsekwencjami swojej opinii ;-)
A gdy już ta istota w pełni do nich dotrze, jakże często muszą zmagać się z konsekwencjami swojej opinii ;-)
Otóż to, odliczanie trwa259 pisze:Nie bój, nie bój - wyłącząDarooo pisze:JA TYM CZASEM WRÓCIŁEM DO WERSJI 482 NASZCZESCIE JESZCZE DZIAŁA.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
W końcu dodali możliwość ustawienia przesuwania poziomów tylko z wciśniętym klawiszem Alt (aby uniknąć pomyłek z softem firm trzecich)