aczkolwiek poczekam do pierwszej czerwonej świeczki tak dla pewności
Ktoś może potwierdzi?psxor pisze:z tp na 0.9700 sl 0.9850xPabloo pisze:Na AUD/USD 30m rysuje się prawe ramie, czy może się mylę ?
Przyznam, że z forexem mam do czynienia od niedawna i chciałbym potwierdzić swe przypuszczenia zanim kliknę sell.
A jak myślisz? może jest popyt na sprzedawanie ? jak by nie było to jesteśmy na górce.Tommy_Boss pisze:A Edek co tak zwolnił ???
Masz rację umknęło mi , thxpsxor pisze:A jak myślisz? może jest popyt na sprzedawanie ? jak by nie było to jesteśmy na górce.Tommy_Boss pisze:A Edek co tak zwolnił ???
Mamy bardzo silne odreagowanie na:emlem pisze:Ktoś może potwierdzi?psxor pisze:z tp na 0.9700 sl 0.9850xPabloo pisze:Na AUD/USD 30m rysuje się prawe ramie, czy może się mylę ?
Przyznam, że z forexem mam do czynienia od niedawna i chciałbym potwierdzić swe przypuszczenia zanim kliknę sell.
Brawo wieśniak ale z demo więcej hektarów nie dokupiszantoniZ pisze:Znowu przbyło 13000 Euro.
Czyżbym był znowu w TOP50.
A wy gracze gdzie jesteście, takie zawody to super zabawa.
No dalej do roboty, pokanajcie wieśniaka spod Białegostoku.
Ja jako wieśniak walczę o czerstwego ipada, trochę późno zaczałem ale progres jest dobry i teraz mam około 150 miejsca.MarkoS pisze:Brawo wieśniak ale z demo więcej hektarów nie dokupiszantoniZ pisze:Znowu przbyło 13000 Euro.
Czyżbym był znowu w TOP50.
A wy gracze gdzie jesteście, takie zawody to super zabawa.
No dalej do roboty, pokanajcie wieśniaka spod Białegostoku.