Złoty graal

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
overall

Re: Złoty graal

Nieprzeczytany post autor: overall »

Midas pisze:Przerwę sobie zrobiłem, nie chce mi się patrzeć na te wykresy. Nudzi mnie to demo, nie jestem w stanie się zmotywować a na hajs jak czekam tak czekałem... Dzisiaj puściłem jedną testową pozycję zupełnie nie w ramach systemu i gry normalnej, oczywiście zaliczony SL :P ale się tym nie przejmuję, bo od początku było takie założenie, że to nic ważnego.

Ooo stary, ja ledwo wstaje o 6 do reala a i tak czasem zdarzy mi sie zaspac, pozniej sie wkur... bo przegapiłem sygnal itp a co dopiero jak testowalem strategie na demku, w ciagu 3 miechow moze udalo mi sie tak wstac z 10 razy :D

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Midas »

Ja to nie jestem w stanie. Po prostu nie potrafię. Budzę się o 8;50 i po prostu nie jestem w stanie wyjść z łóżka. Jak miałem jeszcze zajawkę to czasami się udawało. Ale wiecie o co chodzi? Jak człowiek czeka tyle czasu na coś nie zależnego od siebie i już kilka razy miało być, że "tak tak, za tydzień będzie na pewno" to po prostu traci się całkowicie motywacje. Mi się po prostu odechciało w tym tygodni. Tak jak już ze 4 lata mimo braku zarabiania cały czas prę do przodu i się nie poddaję (w każdej innej dziedzinie bym to olał 1000x razy) to w tym tygodniu straciłem kurwa całkowitą chęć do roboty. Po prostu mi się odechciało, otworzyłem platformę, spojrzałem pozycję bez planu jakąś taką nie wiem, dla zabawy i wyłączyłem w pizdu, bo nie mogłem na to patrzeć. Mam nadzieję, żę w poniedziałek wróci mi chęć do działania, na pewno wróci jak przyjdzie hajs, wtedy będzie codziennie pobudka o 7:50 :D

Overall, czytałem Twój psot w dzienniku i nie zgadzam się, żebyś tak zostawił to. Pisz od czasu do czasu, nie każdą pozycję ale pisz, bo fajnie popatrzeć jak inni walczą z rynkiem. To motywuje i daję radochę, że innym się udaje.

Pozdrawiam, Midas

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Tak mi się nie chce jakoś patrzeć na te wykresy.. Wczoraj zaliczyłem 3 sl'e, których tak naprawdę w ogóle nie powinno być, i jedno naprawdę ładne zagranie na +51p na edku (po prostu prawie idealna sytuacja, no może gdyby nie jeszcze jeden mini dołek to by była idealna).

Dzisiaj za to bez gry, można była l'kę na edku ładować (nie wiem czy bym to zrobił), bo w sumie do takiego pewnego zagrania to zabrakło paru pipsów. Ejek zamula strasznie, ewidentne oczekiwanie na boj, ja obstawiam pizdę do góry i kontynuację trendu ponad 133. Wydaje mi się, że nie będzie zbyt dużego szarpnięcia w dół z racji tego zrobili parę dni temu. Nie zmienia to jednak faktu, że niech nikt nie próbuje się sugerować moimi analizami średnioterminowo-fundamentalnymi, bo mam w tym zerowe doświadczenie i tak sobie tylko piszę, może ktoś mnie poprawi :).

/wiem wiem, gówniana jakość screena, zapisałem w złym formacie i nie chce mi się robić od nowa :P
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Na razie dzisiaj jedna pozycja zamknięta na TP +24, opis na screenie.

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Ajjj szkoda, że spóźniłem to wejście bo zaliczyłbym je do "super dobrych trejdów" :D Tp wyznaczone idealnie, metoda Marcina ze stawianiem na 7 i 3 już nie raz dała zarobić :)

edit. Co do ejka:

[quote="Midas" Ejek zamula strasznie, ewidentne oczekiwanie na boj, ja obstawiam pizdę do góry i kontynuację trendu ponad 133. Wydaje mi się, że nie będzie zbyt dużego szarpnięcia w dół z racji tego zrobili parę dni temu.[/quote]

Szkoda, że nie słuchałem się własnej analizy, bo spokojnie 50+ p było do ugrania :P

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Dziś znów jedna pozycja, ejek +34p

Właściwie to gdyby nie moja mała pomyłka to bym nie wszedł w ten setup, ale jak już wszedłem to uznałem, że rozegram.

Pozdrawiam, Midas

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Poziom TP, o którym mówiłem zaliczony, jednak wcześniej zrobili jeszcze głęboką korektę i wywaliło by mnie na be, gdybym nie zamknął.

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Siema,

pierwsza pozycja dzisiaj- Edek +25p

Pozdro

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Siema,

Wcześniej tego nie zauważyłem, a jak wróciłem ze śniadanka to już było "po ptakach" :P

Ogólnie patrząc na h1 to up dalej. Ciekawe czy chodzi o to zl h4 110p wyżej, czy po prostu mają zamiar lecieć do góry dalej. Osobiście podejrzewam, że będzie dalsze up, chociaż już nie jestem tego taki pewien jak wtedy przed danymi z jpy. Mogą pokręcić trochę przed dalszym up, lub po prostu lecą do zl i pójdą w dół mocniej.

Pozdro

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Zamotałem się trochę dzisiaj, co prawda co raz rzadziej mi się to zdarza ale niestety nadal. Jebnąłem 3 pozycje właściwie bez sensu, zamykając je na -10, -5 i -4.

Dzisiaj powinno być +30 z tego co post wyżej, be z s'ki, którą zagrałem (też tu źle rozegrałem, co prawda i tak skończyło by na be, ale dałem dupy) i +22 z l'k (zebrałem +18, spóźnione wejście).

Ogólnie zły dzień, cud że prawie na zero.

Pozdrawiam, Midas

ODPOWIEDZ