-- Dodano: 21 maja 2013, 14:41 --
Na ten moment jestem niemal pewny, że się mylisz. zigzag dzisiaj robią w kanale....Nowy123 pisze:trzba przynac ze pieknie 1 h przygotowali pod wejscie usaby reszt zrobili roboty oni
USAki w dół.
Na ten moment jestem niemal pewny, że się mylisz. zigzag dzisiaj robią w kanale....Nowy123 pisze:trzba przynac ze pieknie 1 h przygotowali pod wejscie usaby reszt zrobili roboty oni
W tej chwili jest już cieniutka granica pomiędzu S, a L.ForexTig3r pisze:ABC i teraz leci 1 fala po 1.30
USAki w dół.
pisze robote jak wczoraj dokoncza USAKIForexTig3r pisze:ABC i teraz leci 1 fala po 1.30
USAki w dół.
Jak na razie wygrywam, młoty o kowadła widzę z obu stron....Nowy123 pisze:pisze robote jak wczoraj dokoncza USAKIForexTig3r pisze:ABC i teraz leci 1 fala po 1.30
USAki w dół.
Niech zabezpieczają te 2 milionyantoniZ pisze:Do @żaba
Poratuj kolego jakimś dobrym wejściem, wczoraj TOP50, dziś jakoś bez pomysłu ale tylko dlatego że roboty dużo i wykresów nie ogarniam.
W załączniku konto na czampionszipie i to czym dysponuję (5 milionów Euro).
Odwdzięczę się żaba jak coś ugram, obiecuję...
EDIT!
2 miliony w sell EUR/USD ale co zrobić z 3 pozostałymi ?
czekaj do jutra Benek może narobić szajsuantoniZ pisze:Do @żaba
Poratuj kolego jakimś dobrym wejściem, wczoraj TOP50, dziś jakoś bez pomysłu ale tylko dlatego że roboty dużo i wykresów nie ogarniam.
W załączniku konto na czampionszipie i to czym dysponuję (5 milionów Euro).
Odwdzięczę się żaba jak coś ugram, obiecuję...
EDIT!
2 miliony w sell EUR/USD ale co zrobić z 3 pozostałymi ?