Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Nieprzeczytany post autor: Darkey »

Dziwna sprawa odpaliłem sobie po przerwie MT4 popatrzeć czy się coś na rynku zmieniło,
patrzę a tu mam otwarte zlecenie OMG przeszukałem okna w poszukiwaniu jakiś EA czy coś
i nic nie znalazłem, wywaliłem OCT i dodałem jeszcze raz a tu pyk dalej zlecenie wskoczyło,
co to może być że mi sam OCT Andrzeja longi ładuje? Wcześniej tak nie było.

A jeszcze co do tych nowych funkcji w MT4 po co dali opcję odznaczania wbudowanego OCT
skoro jej nie można odznaczyć, gdzie sens i logika to nie wiem :?
opcja.PNG
Wróć już się da odznaczyć, tylko że i tak funkcja nie znika no nic.
LVOE też się gryzie masakra, można gdzieś temu wbudowanemu OCT parametry wklepać?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates

Awatar użytkownika
Pierz Andrzej
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Pierz Andrzej »

Ja ze swojej strony mogę przeprosić za takie zachowanie mojego OCT , dla mnie jest to ewidentna walka z firmami oferującymi dodatki do MT4 .
Proponuje przełączyć się na demo zainstalować nową wersji i ponownie włączyć MT4 , jeżeli nie wyskoczy informacja o dostępności nowej wersji OCT to wszystko jest OK.
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE

Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Akhh »

Pierz Andrzej pisze:Ja ze swojej strony mogę przeprosić za takie zachowanie mojego OCT , dla mnie jest to ewidentna walka z firmami oferującymi dodatki do MT4 .
Proponuje przełączyć się na demo zainstalować nową wersji i ponownie włączyć MT4 , jeżeli nie wyskoczy informacja o dostępności nowej wersji OCT to wszystko jest OK.

Właśnie obserwuję, że wychodzi na to, że MetaQuotes zaczyna walkę z jakimkolwiek oprogramowaniem. Założę się, że rykoszetem dostaną też automaty i mogą powariować i wyzerować konta.

Chyba na razie na MT5 tak nie szaleją. Nie robili nic przez wiele lat, nagle się obudzili...
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Akhh pisze:
Pierz Andrzej pisze:Ja ze swojej strony mogę przeprosić za takie zachowanie mojego OCT , dla mnie jest to ewidentna walka z firmami oferującymi dodatki do MT4 .

Właśnie obserwuję, że wychodzi na to, że MetaQuotes zaczyna walkę z jakimkolwiek oprogramowaniem. Założę się, że rykoszetem dostaną też automaty i mogą powariować i wyzerować konta.

Chyba na razie na MT5 tak nie szaleją. Nie robili nic przez wiele lat, nagle się obudzili...

Nie do końca tak musi być. Trzeba wziąć pod uwagę, że społeczność forum ma dość dużą wiedzę, dotyczącą mt4 oraz EA/Skryptów czy różnego rodzaju dodatków. I dla "nas" takie zmiany to zamach na dotychczasowe przyzwyczajenia. Ale, może być tak, że wśród całkowitej liczby osób używających mt4, tylko 10-15% używa dodatków. Nie wiemy tego, nie znamy liczb globalnych.
Nie bronię MQ, ale jeżeli więcej jak połowa osób nigdy nie dograła dodatku do mt4, to dla nich był to naturalny krok. Większość platform ma opcję drag&drop.
MT4 stara się dogonić konkurencję i sprawić aby nowicjusz był zadowolony z defaultowego produktu, bez wrzucania tam EA.

Awatar użytkownika
Pierz Andrzej
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Pierz Andrzej »

Wiesz tylko ich Drag&Drop narzuca używanie ich dodatku ;) bo nie ma opcji włącz / wyłącz , a dla mnie jest on gorszy od np mojego bo podczas przesuwania nie widać kwotowania .
Poza tym o ile z VO sobie jakoś można poradzić (już nad tym pracuje) to np składanie zleceń za pośrednictwem EA u brokerów ECN/STP z od razu ustawionym SL i TP trochę mi namieszało w kodzie , kolejna rzecz to cena po jakim wysyłasz zlecenie jest obojętna możesz wpisać 0 i też Ci otworzy pozycje :D .

Ogólnie to fajnie że dodają nowe rzeczy do MT4 tylko jak widać z postów bardziej one przeszkadzają niż pomagają :)

Ja zdania nie zmienię dla mnie jest to ewidentne robienie zamieszania "obcym" aplikacją , obudzili się po tylu latach :D

Tak masz racje starają się dogonić inne aplikacje bo MT5 nie osiągnęło takiej sławy jakby się spodziewali więc skupili się teraz na MT4 :)
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE

Awatar użytkownika
MarkoS
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: MarkoS »

Dzisiaj na danych nie miałem możliwości przesunięcia TP,komunikat rynek zamkniety.

Awatar użytkownika
ArmadaMarkets
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: ArmadaMarkets »

Witam

Prosimy o przesłanie oficjalnej reklamacji zawierającej nr konta oraz pozycji na pomoc@armadamarkets.pl
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!

Awatar użytkownika
Zeziu07
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Zeziu07 »

Czy tylko ja miałem spread 14 pips na edku?

Awatar użytkownika
molmomas
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: molmomas »

ktoś zainteresowany bonusem za polecenie kumpla pisać na priv proszę :mrgreen:
Money flow.
"pips to the people"

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

I jak tam Armado idzie zdobywanie licencji? Mozecie podzielic sie jakimis nowinkami?

ODPOWIEDZ