Al Brooks
- jamesfisher
- Pasjonat
Re: Al Brooks
Nagrał może ktoś pierwsze szkolenie z 25 kwietnia i chciałby się podzielić?
AFAIR będzie powtórka, bodaj 8 maja, wiec jeszcze masz szansę.jamesfisher pisze:Nagrał może ktoś pierwsze szkolenie z 25 kwietnia i chciałby się podzielić?

- jamesfisher
- Pasjonat
ok. thxbankroot pisze:AFAIR będzie powtórka, bodaj 8 maja, wiec jeszcze masz szansę.jamesfisher pisze:Nagrał może ktoś pierwsze szkolenie z 25 kwietnia i chciałby się podzielić?
-- Dodano: ndz 05-05-2013, 16:16 --
Próbowałem się zapisać na szkolenie (poprzez przeglądarki IE, Chrome i FF). Za każdym razem po kliknięciu przycisku "Wyślij zgłoszenie" zwracany jest komunikat „Too many connections”. Taka ciekawostka

-- Dodano: pn 06-05-2013, 17:07 --
Rejestracja już działa

to teraz ja się spytam czy ktoś ma nagraną pierwszą część a najlepiej i drugą ?
Szkolenie odbyło się 9 maja. Zapraszamy na powtórkę w dniu 22 maja o godz. 18:00. Szkolenie w języku polskim.
https://szkolenie.noblemarkets.pl/
https://szkolenie.noblemarkets.pl/
hym ,tu jest problem ...REGULAMIN SERWISU
§ 6
Zobowiązania Użytkownika
1. Użytkownik zobowiązany jest do korzystania z Zasobów Serwisu zgodnie z przepisami prawa,
postanowieniami Regulaminu oraz dobrymi obyczajami.
2. Użytkownicy mają prawo do korzystania z Zasobów Serwisu wyłącznie na własny użytek
osobisty, w celu niekomercyjnym, pod warunkiem nienaruszania jakichkolwiek praw
wynikających z przepisów prawa, w szczególności osobistych i majątkowych praw autorskich,
praw z rejestracji znaków towarowych lub praw ochronnych na znaki towarowe. Ponadto
Użytkownikowi nie wolno przekazywać osobom trzecim korespondencji, w tym mailowej,
pochodzącej od NS, w szczególności maila zawierającego w swej treści link do Szkolenia. W
szczególności Użytkownikowi nie wolno kopiować, powielać, ani dokonywać innych czynności
mających efekt podobny lub zbliżony do wymienionych linku do Szkolenia.
3. Żadne dane oraz informacje składające się na Zasoby Serwisu nie mogą być wykorzystywane w
celach komercyjnych, w szczególności poprzez kopiowanie w całości lub części, transmitowanie
elektroniczne lub w inny sposób modyfikowane lub wykorzystywane bez uprzedniej pisemnej
zgody NS.
Nie spiesz się , zawsze zdążysz stracić .
- jamesfisher
- Pasjonat
Powtórki ze szkolenia są bardzo słabej jakości (obraz). To co było 8 maja da się ledwie oglądać.
Powtórki były tej samej jakości co pierwsze emisje 

Tak jest .
Dla mnie widać na tyle że w połączeniu z komentarzem nie miałem problemu ze zrozumieniem o co chodzi.
Dla mnie widać na tyle że w połączeniu z komentarzem nie miałem problemu ze zrozumieniem o co chodzi.
Nie spiesz się , zawsze zdążysz stracić .
Fajnie że są powtórki, bo można raz obejrzeć po polsku (lektor jest naprawdę pierwsza klasa, ale tłumaczenie jest jak na filmach fabularnych w TV, czyli nie słowo-w-słowo), a drugi po angielsku. Wg mnie warto polecić to szkolenie, bo Brooks to fajny gościu
i dobrze tłumaczy, kompleksowo, ale aby lepiej to wszystko zrozumieć, wg mnie lepsze są jego książki, od "reading price charts bar by bar" poczynając. Może Noble Markets lub ktoś się postara, aby jego książki pojawiły się na polskim rynku przetłumaczone, to byłoby najlepsze, bo na takim dosyć krótkim szkoleniu jak na ten temat to za mało (1,5 godziny na jedną część), o czym zresztą sam mówi na webinary.
Nie miałem większych problemów z jakością obrazu, tzn. no rzeczywiście nie jest ona zbyt dobra, ale widać wykresy i opisy i tyle wystarczy.
Kolejne webinary są już zamknięte tylko dla klientów
edit: To co mi się podoba u Brooksa - on pokazuje, że aby zarabiać, trzeba umieć "czytać wykres", a żeby to umieć, to trzeba sporo się nauczyć na temat tego jak się zachowuje i to musi być twoja pasja, inaczej się nie da. I Brooks wg mnie potrafi nauczyć.

Nie miałem większych problemów z jakością obrazu, tzn. no rzeczywiście nie jest ona zbyt dobra, ale widać wykresy i opisy i tyle wystarczy.
Kolejne webinary są już zamknięte tylko dla klientów

edit: To co mi się podoba u Brooksa - on pokazuje, że aby zarabiać, trzeba umieć "czytać wykres", a żeby to umieć, to trzeba sporo się nauczyć na temat tego jak się zachowuje i to musi być twoja pasja, inaczej się nie da. I Brooks wg mnie potrafi nauczyć.