Aby mieć bujne życie erotyczne musisz dużo zarabiać

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Re: Aby mieć bujne życie erotyczne musisz dużo zarabiać

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

Obrazek
http://demotywatory.pl/3952853/Szefie
:mrgreen:
jasonbourne pisze:
Ciekawy pisze: jak pamiętasz temat rozwinął się po Twoim stwierdzeniu, ze prostytucja NIKOMU nie szkodzi... ja twierdzę, że szkodzi...
Idąc krok dalej, można argumentować, że seks sam w sobie jest szkodliwy. Czyli jedynym rozwiązaniem jest celibat. Na pewno co niektórzy bardziej błyskotliwi użytkownicy znajdą wiele argumentów na potwierdzenie swojej bzdurnej tezy.

Ja jednak jak czytam niektóre co barwniejsze komentarze mam tylko jeden wniosek. Nawet jeżeli z seksem związane są pewne negatywne konsekwencje, a tym bardziej z seksem w agencji, bo tam nie ma żadnych uczuć, to najbardziej szkodzi jednak brak seksu. Na głowę. I ogólne samopoczucie.

To tak w ramach podsumowania, bo już tracę ochotę na kontynuację tej głupawej dyskusji.
Na głowę to szkodzi miłość bez uczuć. A za pieniądze to nie jest coś normalnego.
Jeśli dla ciebie tylko to jest ważne to naprawdę nie jest z tobą dobrze.

Jak dla mnie każdy kto idzie do burdelu powinien z góry założyć iż się zarazi HIV, HPV...
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

Kobiety zdradzają częściej niż mężczyźni

Poza tym, na portalu "Your Tango" przeczytać można, że dla sporej grupy pań wystarczy, że seks stanie się przewidywalny, a już samo to niejako uprawnia je do poszukiwania głębszych doznań z kimś innym.

http://facet.wp.pl/kat,70996,title,Kobi ... omosc.html

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

Moim zdaniem statystyka znacznie zaniżona, bo tak naprawdę każda kobieta jest gotowa na zdradę, tylko nie zawsze potrafi się do tego przyznać, nawet przed samą sobą.:) Zawsze bawią mnie tłumaczenia kobiet, które zdradzają swoich partnerów: "Tak chciało przeznaczenie", "To się samo stało, ja nie chciałam", "Ja nie chciałam, ale on mnie uwiódł", "Tak po prostu miało być, nie mogłam nic zrobić", no ale przecież wiadomo jak śmieszne rzeczy potrafią mówić kobiety.;)

Cóż, prawda jest taka, że jeżeli kobieta spotka na swojej drodze życiowej człowieka, który ma w sobie coś tak fantastycznego i niesamowitego, że ona w swoim małym móżdżku nawet sobie nie wyobrażała, że coś takiego może istnieć, co więcej w jego obecności czuje się znacznie lepiej, swobodniej i przyjemniej niż w obecności swojego partnera. A być może nawet po raz pierwszy w życiu czuje się jak prawdziwa kobieta.;) Jeżeli do tego dojdzie fakt, że jest w dobrym momencie swojego cyklu miesięcznego i ma dzisiaj ochotę na seks, a jej partner ostatnio ją coś tak nudzi, zwłaszcza w łóżku...

To to po prostu samo się stało, a ona nie chciała.:)

Moim zdaniem, te 25% to kobiety szukające zdrady aktywnie. Zakładają konta na portalach randkowych, czasami nawet piszą do mnie;), wyjeżdżają same na wakacje, chodzą po klubach itp itd. Pozostałe 75% też ma ochotę na zdradę, ale jeszcze tego nie wie, albo jeszcze nie spotkało faceta, który wie jak się uwodzi kobiety.;)
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

A faceci?

Ja mam teorie,że im mniej stać go na jedną tym więcej ich ma lub może mieć :D
Cedując wg prawa popytu i podaży.. sytuacje na żonę.
To tyczy się zdrady.Bo wolni dalej szukają i realnie jest odwrotnie. :D

Nie lubi statystyk,które można n razy przekształcić i n wniosków wyciągnąć.
Tu by musiało CFTC wystąpić :D
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Thor89
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Thor89 »

Mogę potwierdzić słowa naukowców w 100%. Z wieloletnich obserwacji i doświadczeń wiem, że dla kobiet liczy się w pierwszej kolejności wygląd (zresztą to jest oczywiste bo wygląd to teoretyczny wyznacznik jakości genetycznej), w drugiej majętność (jeżeli mają w planach stały związek). Osoby nie mające ani odpowiedniej aparycji, ani odpowiednich zarobków o seksie mogą zapomnieć (bo Paniom z roksy też trzeba płacić) :wink: :D

I nie ma nic w tym złego, to naturalne. Oczywiście kobiety które nie wzbudzają zainteresowania mężczyzn można o wiele łatwiej "zdobyć" ,nawet nie mając im nic do zaoferowania, z tym że tego typu związki to bardzo często wynikają z desperacji i strachem przed zostaniem samemu do końca życia. Chyba nie muszę mówić jak ubogie jest życie seksualne takich ludzi :wink:

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Thor89 pisze: Osoby nie mające ani odpowiedniej aparycji, ani odpowiednich zarobków o seksie mogą zapomnieć (bo Paniom z roksy też trzeba płacić) :wink: :D
Ciekawa teoria. Jak miałem 20 lat, miałem kolegę. Był mały, chudy i wiecznie bez kasy. Zresztą do dzisiaj nie umie zarabiać. Ja byłem od niego dużo wyższy, przystojniejszy, w ogóle miałem trzy razy lepszą prezencję no i już wtedy całkiem miłe zarobki. No i zgadnij kto cieszył się większym zainteresowaniem kobiet? On wyrywał takie laski, że trudno uwierzyć, szliśmy do klubu czy na dyskotekę i po godzinie przy naszym stoliku czasami siedziało nawet 5-7 dziewczyn i można było sobie wybierać. W sumie bardzo lubiłem z nim wychodzić na imprezy, bo i zawsze dla mnie coś skapnęło. To jeszcze były czasy, jak nie miałem doświadczenia z kobietami i w sumie tak średnio mi z nimi wychodziło. Chyba byłem jeszcze trochę nieśmiały taki.;)

Znałem kilku takich mistrzów, to oczywiście trzeba mieć trochę dar, z tym się urodzić, a tylko częściowo można się nauczyć, ale ja wiem jedno, jak ktoś jest frajerem, to nawet może mieć 2 mln usd na koncie, a w oczach kobiet i tak będzie frajerem. Tyle że bogatym. Jak laska jest wyrachowana, owinie sobie takiego leszcza wokół palca, być może zwinie mu całą lub chociaż część kasy i znajdzie sobie kogoś, kto dla niej coś znaczy. Takie życie.;)

Nie wiem, może o innych kobietach rozmawiamy, ale już od jakiegoś czasu regularnie poznaję nowe dziewczyny. Taka moja zabawa, ciekawy sposób na spędzenie wolnego czasu, a i czasami rozwijają się fajne znajomości. I jakoś mi się nie zdarza, żeby pytały się o pieniądze, czasami o pracę się pytają, ale to w sumie nie zawsze odpowiadam, jak mi się chce to powiem, jak nie to wymyślę jakieś bzdury. I jakoś żadnej to nie przeszkadza. Swoją drogą temat pieniędzy i pracy to chyba najgorszy temat na randkę. Nawet laski się śmieją czasami, że przyszedł debil na randkę z nią, zaczął się przechwalać ile to zarabia, pokazał swoją furę, o ona mu pokazała że ma go w dupie. Zakompleksiony pajac, tak one same mówią.;)

Ja, jak widzę że laska wykazuje nadmierne zainteresowanie pieniędzmi od razu wiem, że mam do czynienia z dziwką. Mimo całej mojej wielkiej sympatii do kobiet wykonujących najstarszy zawód świata, przecież nie będę chodził z dziwkami na randki. Aż tak zdesperowany nie jestem.:)

Poza tym kobieta na poziomie sama umie na siebie zarobić. A przynajmniej powinna. Jak nie umie to pewnie jakaś sierota.

I tak się zastanawiam, co to znaczy mieć odpowiednie zarobki żeby zainteresować fajną dziewczynę? 5K? 10K? Więcej? Netto? Czy może można policzyć brutto? Przed czy po opodatkowaniu?;) Można podać zarobki za zeszły rok?;)
Trzeba odejmować koszty zaciągniętych kredytów? Rata potrafi znacząco zmniejszać dochody.:) Jak się jest studentem, i ma się 300 zł stypy, to seksu nie ma co? Bo przecież one lecą tylko na kasę.:) A co mają zrobić ludzie na darmowych praktykach? Pół roku bez seksu, praktyka zamienia się w koszmar.:)
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

Awatar użytkownika
leszczu
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: leszczu »

Jason - łącznik między brutalnym męskim światem a słitaśnym kofaśnym światem kobietek - nie chciał byś jakiegoś ebooka wydać?
Parę osób z forum już napisało ;)

dobry fragment o relacjach z kobietami

http://www.youtube.com/watch?v=BR2E96_g ... re=related
jasonbourne pisze:

Zakompleksiony pajac, tak one same mówią.;)
Se mogą mówić - widziałeś, żeby kiedykolwiek mówiła to co myśli?

Tutaj też pozwolę sobie wstawić fragment serialu w reżyserii Pasikowskiego

od 0:55 do 1:10

http://www.youtube.com/watch?v=aVWhQsPsHNM

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

leszczu pisze: Se mogą mówić - widziałeś, żeby kiedykolwiek mówiła to co myśli?
Zdarzało się. Każdy ma czasami chwilę słabości.;)

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

http://film.onet.pl/wiadomosci/publikac ... omosc.html

Od dzisiaj jest moim idolem.;) Zaliczył moją największą idolkę.:)

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Aby mieć bujne życie erotyczne nie musisz dużo zarabiać

ODPOWIEDZ