CROSS TRADE - Mistrzostwa inwestycyjne. Pula nagród 20.000$

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
MaRCHeW
Pasjonat
Pasjonat

Re: CROSS TRADE - Mistrzostwa inwestycyjne. Pula nagród 20.0

Nieprzeczytany post autor: MaRCHeW »

Witam Serdecznie :)
buchcik pisze:Odkąd skończył się długi weekend nie mogę nic na androidowym Protraderze nic zrobić, bo po zalogowaniu natychmiast mam komunikat "Utracono połączenie. Czy chcesz połączyć ponownie?" i wybór TAK przelogowuje lecz z dokładnie takim samym efektem... i tak w kółko :-(
Coś ktoś wie w tym temacie ?
Wczoraj sprawdzaliśmy połączenie przez kilka godzin na kilku telefonach i tabletach i nie mieliśmy problemów z utratą połączenia.
Używasz do połączenia WiFi czy mobilnego internetu? Czy problem jeszcze występuje?

Pozdrawiam
Karol Marchewka

-- Dodano: wt 07-05-2013, 7:33 --

aliorr pisze:Moim zdaniem platforma posiada kilka niedociągnięć ale być może dzięki konkursowi uda się je wszystkie wyeliminować
Czy możesz wymienić te niedociągnięcia? Przekażę Twoje uwagi do PFSOFTu.

Pozdrawiam
Karol Marchewka

buchcik
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: buchcik »

MaRCHeW pisze:Witam Serdecznie :)
buchcik pisze:Odkąd skończył się długi weekend nie mogę nic na androidowym Protraderze nic zrobić, bo po zalogowaniu natychmiast mam komunikat "Utracono połączenie. Czy chcesz połączyć ponownie?" i wybór TAK przelogowuje lecz z dokładnie takim samym efektem... i tak w kółko :-(
Wczoraj sprawdzaliśmy połączenie przez kilka godzin na kilku telefonach i tabletach i nie mieliśmy problemów z utratą połączenia.
Używasz do połączenia WiFi czy mobilnego internetu? Czy problem jeszcze występuje?

Pozdrawiam
Karol Marchewka
Próbowałem po lokalnym WiFi (net z UPC) oraz mobilnego (Play), efekt był taki sam - przelatywały mi szybko te punkty podczas logowania, pojawiała się tablica obserwowanych instrumentów i sekundę później okienko z komunikatem.
Udało się połączyć (i problem się więcej nie powtórzył) po południu, ale nie pamiętam dokładnie o której godzinie.
Serdecznie pozdrawiam,
Maciej Buchta.

Awatar użytkownika
MaRCHeW
Pasjonat
Pasjonat

buchcik pisze:
MaRCHeW pisze:Witam Serdecznie :)

Pozdrawiam
Karol Marchewka
Próbowałem po lokalnym WiFi (net z UPC) oraz mobilnego (Play), efekt był taki sam - przelatywały mi szybko te punkty podczas logowania, pojawiała się tablica obserwowanych instrumentów i sekundę później okienko z komunikatem.
Udało się połączyć (i problem się więcej nie powtórzył) po południu, ale nie pamiętam dokładnie o której godzinie.
Hmmm, podobnie jak u Zealot'a: http://protrader.org/showthread.php?t=3961

Jeżeli problem się powtórzy, proszę napisz mi od razu na karol.marchewka@pfsoft.com

Pozdrawiam
Karol Marchewka

zc100
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: zc100 »

Miałem identyczny objaw w podobnych godzinach . Zarówno przez WiFi (Netia) jak i mobile (T-mobile)

Awatar użytkownika
cytrynek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: cytrynek »

Korzystam z wersji mobile na smartfonie tylko do sprawdzenia moich pozycji i nigdy nie miałem takiego problemu. Logowanie przebiega bez żadnych zakłóceń zarówno dla T-mobile 2GB jak i WiFi. Proponowałbym zacząć od sprawdzenia stabilności połaczenia i dostawcy netu (może skończył się limit transferu) a następnie przeinstalowania aplikacji. Pozdrawiam.
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.

buchcik
Gaduła
Gaduła

cytrynek pisze:
Korzystam z wersji mobile na smartfonie tylko do sprawdzenia moich pozycji i nigdy nie miałem takiego problemu. Logowanie przebiega bez żadnych zakłóceń zarówno dla T-mobile 2GB jak i WiFi. Proponowałbym zacząć od sprawdzenia stabilności połaczenia i dostawcy netu (może skończył się limit transferu) a następnie przeinstalowania aplikacji. Pozdrawiam.
Trzeba było doczytać dalszą część konwersacji przed dodaniem posta :)
buchcik pisze:Udało się połączyć (i problem się więcej nie powtórzył) po południu, ale nie pamiętam dokładnie o której godzinie.
Serdecznie pozdrawiam,
Maciej Buchta.

Awatar użytkownika
MaRCHeW
Pasjonat
Pasjonat

Ukazał się wywiad z Anakonda1231, uczestnikiem prowadzącym w zawodach CROSS TRADE - http://comparic.pl/listings/cross-trade ... tanowskim/

Pozdrawiam
Karol Marchewka

Awatar użytkownika
cytrynek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: cytrynek »

Najlesza 30-tka konkursu :) Jestem z siebie bardzo zadowolony jak na 6 miesięczne "doświadczenie" :) Gratuluję pierwszej 10-tce :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.

Awatar użytkownika
MaRCHeW
Pasjonat
Pasjonat

CROSS TRADE – Mistrzostwa zakończone!!!

Dziś o godzinie 16:00 zakończyły się Mistrzostwa inwestycyjne CROSS TRADE organizowane przez firmę PFSOFT, producenta platformy Protrader 2.

Oficjalne wyniki zawodów zostaną opublikowane po zakończeniu weryfikacji danych osobowych wszystkich zwycięzców.
Stosowne informacje zostały już rozesłane do laureatów poszczególnych nagród.

Ceremonia wręczenia nagród odbędzie się w Hotelu Novotel w Krakowie (ul. Tadeusza Kościuszki 5) w dniu 03.06.2013r.

Więcej informacji już w krótce.

Dziękujemy za uczestnictwo w zawodach!

buchcik
Gaduła
Gaduła

MaRCHeW pisze:CROSS TRADE – Mistrzostwa zakończone!!!
No właśnie, zakończone... to dlaczego nagle zaczęły do mnie przychodzić maile DAILY REPORT od Cross Trade Team?
A co najciekawsze, że w trakcie trwania konkursu nie było ani jednego takiego maila, a od jego zakończenia dostałem dwa dzienne raporty ;-)
Serdecznie pozdrawiam,
Maciej Buchta.

ODPOWIEDZ