Anarchia na FX

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Dadas

Re: Anarchia na FX

Nieprzeczytany post autor: Dadas »

brother pisze:
Dadas pisze:
ZielonaMgielka pisze: Apropos:
Jedyne wyniki jakie widzialem to te spreparowane ktore w pore usunales :)
Nigdy nie były spreparowane, zawsze były prawdziwe.

Swoją opinię możesz zachować dla siebie.

Mądrzy ludzie i tak jej nie słuchają.
Kolego ja mam screeny tych Spreparowanych wyników, złapałem cię na Kłamstwie i widzę, że znowu zaczynasz szukać szczęścia na forum.
Kolejna niczym nie poparta opinia.
Screeny możesz sobie mieć.
Cały czas gram na tym samym koncie i wyników jest o wiele więcej.

A ja pisałem do dulfa, nie do was, a że wy śledzicie mnie i tylko czekacie żeby coś swojego dorzucić,
cóż, widać inaczej nie umiecie.

Ja nie potrzebuję szukać "szczęścia" na tym forum.

Mój wątek ma już 2002 posty od 19 marca 2013 i ponad 290 000 odsłon.

Mam dziesiątki wdzięcznych mi ludzi, którzy dzięki mojej metodzie zaczęli zarabiać!
Ludzi z całego świata, w tym z Polski także.

Po jakie licho miałbym szukać "szczęścia" gdzie indziej?

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ZielonaMgielka »

Dadas pisze:pisałem do dulfa, nie do was, a że wy śledzicie mnie i tylko czekacie żeby coś swojego dorzucić,
Napisalem do Dulfa i zaczales sie mnie czepiac. Nikt cie nie sledzi.. nie pochlebiaj sobie.. sam robisz z siebie gwiazde.

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

człowieku ty usiłowałeś wmówić że grasz pozycjami po 100 lotów na Jenie gdzie zmienność wynosiła kilkaset pipsów. To były pozycje z DEMO na czym cię przyłapałem. Nie masz podstaw, nie rozumiesz prostych rzeczy przez to widać, że zarabiać nie możesz. Także jeśli to jest to samo konto to jest nadal DEMO?
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Dadas

ZielonaMgielka pisze:
Dadas pisze:pisałem do dulfa, nie do was, a że wy śledzicie mnie i tylko czekacie żeby coś swojego dorzucić,
Napisalem do Dulfa i zaczales sie mnie czepiac. Nikt cie nie sledzi.. nie pochlebiaj sobie.. sam robisz z siebie gwiazde.
No to ciekawe zjawisko?
Jesteśmy jakoś ze sobą "powiązani", że gdzie ja się pokażę, tam i ty się pojawiasz?
I to niemal natychmiast!

To jest cud, jakiś!

Chyba zacznę cię lubić, no bo jakże nie mogę kogoś takiego lubić?

Dadas

brother pisze:człowieku ty usiłowałeś wmówić że grasz pozycjami po 100 lotów na Jenie gdzie zmienność wynosiła kilkaset pipsów. To były pozycje z DEMO na czym cię przyłapałem. Nie masz podstaw, nie rozumiesz prostych rzeczy przez to widać, że zarabiać nie możesz. Także jeśli to jest to samo konto to jest nadal DEMO?
Grając kontem 5M, mogę sobie na to pozwolić.
I to była historia, teraz gram ostrożniej, mniejszymi Lotami.

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Dadas pisze:
brother pisze:człowieku ty usiłowałeś wmówić że grasz pozycjami po 100 lotów na Jenie gdzie zmienność wynosiła kilkaset pipsów. To były pozycje z DEMO na czym cię przyłapałem. Nie masz podstaw, nie rozumiesz prostych rzeczy przez to widać, że zarabiać nie możesz. Także jeśli to jest to samo konto to jest nadal DEMO?

Zejdź na ziemię chłopie powtarzam TY NIC NIE KUMASZ z fx więc o czym mowa. Czyli wychodzi na to że zaryzykowałeś 2 miliony jednego dnia mając 5 milionów na koncie człowieku obudź się ze snu!!!! Ty chyba nie czytasz tego co piszesz a brniesz i brniesz w kolejne kłamstwa.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Dadas

brother pisze:
Dadas pisze:

Zejdź na ziemię chłopie powtarzam TY NIC NIE KUMASZ z fx więc o czym mowa. Czyli wychodzi na to że zaryzykowałeś 2 miliony jednego dnia mając 5 milionów na koncie człowieku obudź się ze snu!!!! Ty chyba nie czytasz tego co piszesz a brniesz i brniesz w kolejne kłamstwa.
No, zaryzykowałem, i co?
Albo masz jaja albo idź sprzedawać jaja zamiast grać na FX.

Pozatym, ryzykowałem tyle ile stracić gotowy byłem, a nie 2M!

Powoli wychodzi ile ty KUMASZ o FX!

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Zabawne rzeczy piszesz, ale to dobrze przynajmniej twoje nieuctwo wychodzi :wink:

Dadas

Trzymaj się dulf!

Widzisz co się tu dzieje.

Zaraz mnie sępy namierzają, to już się mnie nie chce czasu marnować.

Chciałbym mieć jakiś kontakt z tobą!

Oby strumień Zielony Pipsów na Twoje Konto Spływał!

Dadas

brother pisze:Zabawne rzeczy piszesz, ale to dobrze przynajmniej twoje nieuctwo wychodzi :wink:
Czy ty nie rozumiesz, że sam się tym co piszesz pogrążasz?

Nic o mnie nie wiesz, wyciągasz durne i nieuczciwe wnioski.

Bardziej zarozumiałego gościa od ciebie to znam tylko siebie!

Żegnam Serdecznie.

ODPOWIEDZ