hehehe emocje opadly od poniedzialu wstrzykuję poważny kapitał do trejdu i pomału będę rozkręcał ostatnia porażka była tylko i wyłącznie podyktowana złym MM
roberttheus pisze:hehehe emocje opadly od poniedzialu wstrzykuję poważny kapitał do trejdu i pomału będę rozkręcał ostatnia porażka była tylko i wyłącznie podyktowana złym MM
roberttheus pisze:hehehe emocje opadly od poniedzialu wstrzykuję poważny kapitał do trejdu i pomału będę rozkręcał ostatnia porażka była tylko i wyłącznie podyktowana złym MM
Czekamy na Twoje pieniądze
Zielona Mgiełka pisze:Kabel zapowiada sie dobrze na krotka.
Ja poczekam na ponowny retest do dolnej bandy
Ostatnio zmieniony 19 maja 2013, 08:21 przez cytrynek, łącznie zmieniany 1 raz.
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
szykuje się większa w czasie konslidacja, musimy pozamykać kilka nawiasów
-- Dodano: ndz 19-05-2013, 9:05 --
kangur
Jesli chodzi o kangura to warto pozczekac na penetracje ostatnich dolkow w okolicy aktualnych poziomow. Duzy kapital siedzi w shortach a penetracja dolkow dala by okazje do likwidacji. Jeszcze nie czas na longi
(kangur) myślę tylko o korekcie, stąd trudno przewidzieć mi jej kształt, może być to korekta pędząca. Więc najpierw nadzieja na wzrosty, a potem dalej dzida w dół. Także kilka nawiasów w teorii eliotta powstało, więc droga do ich zamknięcia zajmie sporo czasu.
ujek koncepcja na kilkanaście godzin
-- Dodano: ndz 19-05-2013, 10:25 --
usd cad
wzrosty lub konsolidacja na najbliższe kilkanaście godzin
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.