Anonymous grup atak na wallstret ?
Re: Anonymous grup atak na wallstret ?
.......................................
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.
Anonymous: Zaatakujemy, zchackujemy i zniszczymy banksterów na Wall Street
Floor broker: A to my jesteśmy w internecie?
Autor:A karawana jedzie dalej, pieniądz krąży i krąży i nigdy nie śpi.
Floor broker: A to my jesteśmy w internecie?
Autor:A karawana jedzie dalej, pieniądz krąży i krąży i nigdy nie śpi.
"Unia Europejska uznała apokalipsę 21.12.2012 za niezgodną z dyrektywą Parlamentu Europejskiego."
Deklaracja Niepodległości USA - 1337słów.
Dyrektywa UE o przewozie cukierków karmelkowych 25911 słów
Deklaracja Niepodległości USA - 1337słów.
Dyrektywa UE o przewozie cukierków karmelkowych 25911 słów
- ForexTig3r
- Maniak
Polecam film: Anonymous. Historia haktywizmudaromanchester pisze:ForexTig3r z fejsem ironizowałem, nie należę do ludzi którzy cieszą się z tego że ktoś coś rozwali.
Jestem człowiekiem którego cieszy tworzenie a nie niszczenie.
Mogę się naśmiewać z społecznościowców ale z punktu biznesowego podziwiam jak i programistycznego.
Puszczają go aktualnie na Canal+
Chyba wszyscy Hakerzy to dzieci wyrośnięci lub nie.
Tworzenie chyba rzeczy dobrych, bo te stworzone jako złe samoistnie niszczą rzeczy dobre.
Rozwalają rzeczy w ich głębokim i szczerym przekonaniu złe. Twoim zdaniem je cza uchować i się cieszyć?
Czasem nie ma wyjścia, trzeba zniszczyć (nawet dobrego) aby coś zmienić. Każda wojna niesie za sobą takie konsekwencje.
Może nie w każdym wypadku mają rację (rzecz subiektywna), ale w większości raczej tak. Ich ataki są skierowane na: sekty - Scjentolodzy, rządy dyktatorskie, ograniczanie wolności słowa cenzura, ograniczanie wolności i demokracji.
Na pewno nie przekonam tutaj nikogo, iż próby rozwalania Wall Street (masę jest w sieci, czy na YT teorii spiskowych choćby na temat FED) jest dobre, ale poczynania PayPal VISA było sterowane aparatami najwyższej władzy. To chyba jest niepodważalnie i holendernie złe i nie powinno mieć miejsca.
Jak dla mnie ujawniły iż rządy działają podobnie jak scjentolodzy.
Lepiej z szeregu nie występować? Siedzieć, patrzeć, nie reagować?
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- ForexTig3r
- Maniak
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线