DayTrading: Piątek 17.05.2013
Re: DayTrading: Piątek 17.05.2013
edek też daje L sygnalsiki, warto też sobie L ustawić po 1,2895 

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
myślę że może to tak wyglądać w najbliższym czasie, jak wybije owy kanał zaznaczony górą to będzie negacja
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
- ZielonaMgielka
- Maniak
Kluczowy poziom intraday na UJ ktory aktualnie jest dosyc silnym wsparciem. Bezpieczniej poczekac na jego przebicie przed ladowaniem shortow.
H1 close ponizej tego poziomu moze nas doprowadzic 30 pipsow nizej do okolic 102.
http://screencast.com/t/oAiLfFGrOf
H1 close ponizej tego poziomu moze nas doprowadzic 30 pipsow nizej do okolic 102.
Ostatnio zmieniony 17 maja 2013, 12:08 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 1 raz.
ZielonaMgielka pisze:Kluczowy poziom intraday na UJ ktory aktualnie jest dosyc silnym wsparciem. Bezpieczniej poczekac na jego przebicie przed ladowaniem shortow.
oczywiście racja, również ta zasada musi być zachowana przy moim założeniu

Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
mam przczucie ze brent zmierza do 105.5 baksa, czyli do zrobienia 120 pipoli, a edku bedzie szarpanka
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
co to jest ten brent?BOCZEK pisze:mam przczucie ze brent zmierza do 105.5 baksa, czyli do zrobienia 120 pipoli, a edku bedzie szarpanka

Bardzo Regularny Element Na Trejd
ROdzaj Ropy

Tak myślę!
Tak myślę!
-
- Pasjonat
Mnie się wydaje, że będzie odwrotnie - najpierw niebawem 105 a potem szybki zjazd na 94-98.psxor pisze:Na dzień dzisiaj, jeśli chodzi o pary jenowe, uważam że jen jest totalnie wykupiony, na 100% zobaczymy na ujku 105+ ale zanim to nastąpi, mysle ze najpierw zobaczymy 94-98, to samo tyczy sie ejka i gejka, zanim zobaczymy na ejku 139, najpierw zobaczymy 125-130, taka moja wizja, także Ci którzy mają małe depo, niech lepiej uważają na jenach, i najlepiej sobie je odpuszczą na jakiś czas.
wti próba powrotu do kanału
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
albo i nie