nie wiem czy koniec... zatrzymala nas TL na edku, na ujku dolne ograniczenie trójkąta...szykuja coś grubszego...tylko w którą stronęBemowo pisze:i koniec dzzisiaj wzrostów na edku konsola, potem w dóła i do góry, ale kilka dni przed nami bujania

nie wiem czy koniec... zatrzymala nas TL na edku, na ujku dolne ograniczenie trójkąta...szykuja coś grubszego...tylko w którą stronęBemowo pisze:i koniec dzzisiaj wzrostów na edku konsola, potem w dóła i do góry, ale kilka dni przed nami bujania
atlanticos pisze:nie wiem czy koniec... zatrzymala nas TL na edku, na ujku dolne ograniczenie trójkąta...szykuja coś grubszego...tylko w którą stronęBemowo pisze:i koniec dzzisiaj wzrostów na edku konsola, potem w dóła i do góry, ale kilka dni przed nami bujania
na razie do momentu az nie wyjdziemy z trójkąta to ani UP ani DOWN, raczej HOLDjen-yy pisze:
up up up......![]()
japońce mają najlepsze maszyny drukarskie (wiem to bo siedzę w poligrafii)
dadzą rade![]()
no chyba że hamburgery nie pozwolą dowieść papieru na wyspę![]()
na h1 ten trójkąt na ujku z dolną bandą na 102.15 ?atlanticos pisze:na razie do momentu az nie wyjdziemy z trójkąta to ani UP ani DOWN, raczej HOLDjen-yy pisze:
up up up......![]()
dadzą rade![]()
może odbić od fibo albo poziomu psychologicznegopsxor pisze:na h1 ten trójkąt na ujku z dolną bandą na 102.15 ?atlanticos pisze:na razie do momentu az nie wyjdziemy z trójkąta to ani UP ani DOWN, raczej HOLDjen-yy pisze:
up up up......![]()
dadzą rade![]()
Nie bardzo rozumiem.Bemowo pisze:i koniec dzzisiaj wzrostów na edku konsola, potem w dóła i do góry, ale kilka dni przed nami bujania