One Click
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
Re: One Click
pr7emo zapisałem do rzeczy do zrobienia , mam tylko problem bo boje się robić kolejne aktualizacje bo jeden z użytkowników forum , a dokładnie były użytkownik spamuje mi pocztę i ma do mnie wielkie pretensję o to że robię aktualizacje i mu wyskakują okienka z informacją o nowej wersji .
a tak poważnie jak tylko uporam się z funkcją VisualOrder żeby było łatwiej ją obsługiwać , żeby nie gryzła się z VO wbudowanym w terminal poprawię też Price w Pending Orders;)
a tak poważnie jak tylko uporam się z funkcją VisualOrder żeby było łatwiej ją obsługiwać , żeby nie gryzła się z VO wbudowanym w terminal poprawię też Price w Pending Orders;)
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
na pewno tego dokonasz, takie wyzwania są chyba ciekawe dla dobrego informatyka
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
Będzie dobrze w wersjo PRO już jest takowa zmiana 
przeciąga się napisem lub linią , dodatkowo podczas przeciągania pokazuje ewentualny zysk/stratę w pipsach .
Na dniach będzie dodana do zwykłej wersji.

przeciąga się napisem lub linią , dodatkowo podczas przeciągania pokazuje ewentualny zysk/stratę w pipsach .
Na dniach będzie dodana do zwykłej wersji.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Witam, panie Andrzeju pobrałem najnowszą wersje OCT i mam jakieś dziwne chyba błędy. Po pierwsze ciężko jest zmienić poziom sl za pomocą linii bo uda mi się to raz na ileś tam prób. Ponadto przy próbie złapania linii sl często zamiast tego otwiera mi się okno aby złożyć zlecenie. Kolejna sprawa to jeśli już uda mi się zmienić za pomocą linii poziom sl bądź tp to pozostaje potem linia w zasadzie do niczego nie potrzebna lub po prostu poziom sl/tp powraca do pierwotnego a nie zmienionego. Przed aktualizacją wszystko śmigało bardzo dobrze. Raczej nic nie zmieniałem w ustawieniach a przynajmniej nie kojarzę. Proszę o sugestie jak to można poprawić?
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
Witam
na dzień dzisiejszy należy trochę poczekać bo linie OCT i MT z VisualOrder są na tym samym poziomie i się gryzą
.
Można też wyłączyć VO w OCT i korzystać z tego w MT4 ale on podczas przeciągania linii nie pokazuje poziomów.
żeby złapać linie z OCT należy kliknąć trochę powyżej tej linii
na dzień dzisiejszy należy trochę poczekać bo linie OCT i MT z VisualOrder są na tym samym poziomie i się gryzą

Można też wyłączyć VO w OCT i korzystać z tego w MT4 ale on podczas przeciągania linii nie pokazuje poziomów.
żeby złapać linie z OCT należy kliknąć trochę powyżej tej linii
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Panie Andrzeju w Armadzie wyskakuje okienko ,że jest nowa wersja OCT ale z ich strony nie pobiera się ,może Pan przesłać linka aby pobrać poprawioną wersję.
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
http://www.forex-service.home.pl/oct/On ... arkets.exe
moja wina wrzucilem wczesniej niz im wyslalem
moja wina wrzucilem wczesniej niz im wyslalem

z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
- nielegalny
- Stały bywalec
Witam
Czy jest możliwość żeby na różnych TF dla tej samej pary ustawiać inne parametry np. SL, TP, lot?
Czy jest możliwość żeby na różnych TF dla tej samej pary ustawiać inne parametry np. SL, TP, lot?
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
tak należy dla każdego OCT ustawić inny MagicNumber.
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
- nielegalny
- Stały bywalec
tzn? U mnie jest osiem cyfr. Mam wpisać inne osiem na drugim OTC? Dowolnie czy w inny sposób?Pierz Andrzej pisze:tak należy dla każdego OCT ustawić inny MagicNumber.
Przepraszam jeśli pytania są naiwne...