Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
to tak jak byś napisał nie ma sesnu dalej hajcu zarabiać
albo to tak jak by ktoś z któregoś banku czy brokera powiedział nie mam sensu kosić SL detalu
i teraz 1,282
-- Dodano: śr 15-05-2013, 14:13 --
ale jak tak patrze na te kreski, to zaczynam się zastanaiwać, dlatego relizowałem już swoje S, teraz poczekam na hamburgerów
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 15 maja 2013, 14:16 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
guffqa pisze:Witam! To mój pierwszy post tutaj Jak uważacie...dzisiaj zapowiada się dalej spadek czy czwartkowe odbicie i potem w piątek spadek monster?
Spadek monster to mi się zapowiada na ujku, tylko jeszcze nie wiem kiedy
Na kablu jak 4h i 12h sie jeszcze troche cofnie, i zatrzyma sie tak powyzej 1.5210-20 to mamy sygnal do kupna, ja przynajmniej kupie z ciasnym slem ponizej krechy którą narysował teraz
Ostatnio zmieniony 15 maja 2013, 14:18 przez psxor, łącznie zmieniany 1 raz.