ja mam -100pip na EdkuDeejay24h pisze:Pociesze się mam podobniezastapmnie pisze:miałem przed chwilą 32% na margin level;
jeszcze jestem z wami
dziwne jest to że jak Dax spada to edek się umadcnia.
ja mam -100pip na EdkuDeejay24h pisze:Pociesze się mam podobniezastapmnie pisze:miałem przed chwilą 32% na margin level;
jeszcze jestem z wami
ten brak korelacji totalnie rozpierd...... mi mózgNowy123 pisze:Ciekwe co zrobi EUR USD jak SP500 bedzie cofac lub korekcicz reguły SP500 ciaglo w dol edka
-- Dodano: śr 15-05-2013, 13:27 --
tylk oze wtedy U J tez cofnie i ze ostanio korelacja jest z ta para to znowu EUR USD powinno w gore isc
i badz tu madryteraz
Pamiętajcie jeszcze o danych z usa 14:30Bemowo pisze:ten brak korelacji totalnie rozpierd...... mi mózgNowy123 pisze:Ciekwe co zrobi EUR USD jak SP500 bedzie cofac lub korekcicz reguły SP500 ciaglo w dol edka
-- Dodano: śr 15-05-2013, 13:27 --
tylk oze wtedy U J tez cofnie i ze ostanio korelacja jest z ta para to znowu EUR USD powinno w gore isc
i badz tu madryteraz
ZielonaMgielka pisze:Looknijcie sobie indeks HSBC RORO. Ukazuje korelacje takich instrumentow jak waluty /obligacje/gielda podczas zmian sentymentu na gieldzie.
Pozytywna korelacja indeksow gieldowych i walut jest juz przeszloscia. Nie od dzis czy od wczoraj ale juz od paru miesiecy.
Mozna to uznac za normalne rynkowe warunki. Tak bylo przed krachem z 2008 po ktorym rynki zaczely zachowywac sie jak jeden organizm sterowany sentymentem risk ON/OFF.
http://screencast.com/t/Vd6TzqtQkQsspeedpips pisze: Masz jakiś link do tego ? to poproszę jeśli to nie kłopot