Nowy - mapet był lepszy
DayTrading: Poniedziałek 13.05.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 13.05.2013
ja nie wiem za co Ci kretyni kasę biorą siedzą tam od 2 godzin bez ruchu, doczekałem się BE na l ce ide stąd bo mam ochotę powywieszać tych nierobów
Nowy - mapet był lepszy

Nowy - mapet był lepszy
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
mapety beda na UE sesji bo na USa to tylko mielenie mietolenie i mielenielaktor pisze:ja nie wiem za co Ci kretyni kasę biorą siedzą tam od 2 godzin bez ruchu, doczekałem się BE na l ce ide stąd bo mam ochotę powywieszać tych nierobów![]()
Nowy - mapet był lepszy![]()
-
Bemowo
Ale mój Fazi nie może się skupićNowy123 pisze:mapety beda na UE sesji bo na USa to tylko mielenie mietolenie i mielenielaktor pisze:ja nie wiem za co Ci kretyni kasę biorą siedzą tam od 2 godzin bez ruchu, doczekałem się BE na l ce ide stąd bo mam ochotę powywieszać tych nierobów![]()
![]()
widzisz sam jaki jest podjarany
dobra jechac z U J w dol za SP500Bemowo pisze:Ale mój Fazi nie może się skupićNowy123 pisze:mapety beda na UE sesji bo na USa to tylko mielenie mietolenie i mielenielaktor pisze:ja nie wiem za co Ci kretyni kasę biorą siedzą tam od 2 godzin bez ruchu, doczekałem się BE na l ce ide stąd bo mam ochotę powywieszać tych nierobów![]()
![]()
widzisz sam jaki jest podjarany
nie zjadą co najmniej do sesji Nikkei
- atlanticos
- Maniak

dwa wykresy na szybko...wizja ujka i kabla h4
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Ejman H1 - dobre PA na SELL, mocno naciągnęli tą strunę i teraz powinna peknąć. TP1 131.5x, tam pewnie szarpaczka, jak przejdą, to będzie RGR w realizacji.
- Tommy_Boss
- Pasjonat

Hejka ale marazm na Edku
Chyba zatkało odpływ ale zaraz przetkamy i poleci
tylko gdzie ???

Chyba zatkało odpływ ale zaraz przetkamy i poleci
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.