Dzięki za cenne uwagi, z tego co widzę to jutro z rana produkcja przemysłowa i sprzedaż detaliczna w Chinach o 7.30, a potem o 14.30 to samo w US. Czyli rynek będzie się ustawiał pod te dane jeśli chodzi o USD.
Ci którzy weszli w shorta muszą mieć cierpliwość, bo widać , że niezła zmyłka długoterminowo.
Tak patrzę na notowania USDSGD (dolar singapurski) w tej chwili to cena lekko wzrosła do 1.2385.
Spróbuję wskoczyć w ten trade jak cena jeszcze lekko podejdzie w górę, ale pewnie po danych z Chin.
Złoty graal
- _/_/Dariusz_/_/
- Pasjonat
Re: Złoty graal
Objective perspective, just businiess...
-1.6, -7.7
przerwa do 14;30
przerwa do 14;30
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zagrałem kolejną S, mini plusik wszedł coś koło 0.5p,
Oj bym się wkurwił, jakby mi uciekło
Jak na razie dzisiaj -7.7, -1.6, +0.5, +0.8, +20
Nasrałem już trochę tych pozycji dzisiaj, nie wiem czy będę jeszcze grał, bo np. w momencie jak zamknąłem tą przed ostatnią S'kę to już czułem, że zaczynam głupoty robić z powodu ilości pozycji.
pozdro

Jak na razie dzisiaj -7.7, -1.6, +0.5, +0.8, +20
Nasrałem już trochę tych pozycji dzisiaj, nie wiem czy będę jeszcze grał, bo np. w momencie jak zamknąłem tą przed ostatnią S'kę to już czułem, że zaczynam głupoty robić z powodu ilości pozycji.
pozdro
Hehe ale dupy dałem, kolejne 20p powinno być na plusie, ale za późno wszedłem (=za wysoko) i po chwili spanikowałem, że 12p sl dla 15p tp jest nie warte i wyszedłem na 0. Gdybym wszedł parę p niżej to SL 8p tp 20p już brzmi ładnie, niestety obsrałem 
edit. jak patrzę na edka to widzę longi do 3035

edit. jak patrzę na edka to widzę longi do 3035
Można było dzisiaj grać na edku najpierw longa - ja nie zagrałem, bo to było na danych i szarpnęli, a potem shorta, ale szczerze mówiąc to byłem nastawiony na to co pisałem post wyżej czyli L do 3035,a trochę im zabrakło + za duży sl musiałby być (jakieś 15p). Czekam na dalszy rozwój sytuacji, najwyżej nic dziś nie zagram 

Chyba za szybko zamknąłem, ale zobaczymy.
-8 na ejku - moja wina, źle wszedłem w pozycje (za wysoko) wywalili o 0.2p po czym poszli jak trzeba, ja za to w między czasie zobaczyłem ładniejszą sytuację na edku i tam wszedłem w L +12p
Co daje zawrotną liczbę +4p
Może coś jeszcze się uda wyskrobać
Pozdro
-8 na ejku - moja wina, źle wszedłem w pozycje (za wysoko) wywalili o 0.2p po czym poszli jak trzeba, ja za to w między czasie zobaczyłem ładniejszą sytuację na edku i tam wszedłem w L +12p
Co daje zawrotną liczbę +4p

Może coś jeszcze się uda wyskrobać

Pozdro
screen
edit. żebym tą stratną pozycję lepiej rozegrał na ejku to już byłby Tp +30 i można by skończyć dzień. Zły trochę jestem na siebie.
edit. żebym tą stratną pozycję lepiej rozegrał na ejku to już byłby Tp +30 i można by skończyć dzień. Zły trochę jestem na siebie.
be i sl 8p na kablu, dzień na -4p, nie chce mi się screena wrzucać 
Pozdro

Pozdro
Przerwę sobie zrobiłem, nie chce mi się patrzeć na te wykresy. Nudzi mnie to demo, nie jestem w stanie się zmotywować a na hajs jak czekam tak czekałem... Dzisiaj puściłem jedną testową pozycję zupełnie nie w ramach systemu i gry normalnej, oczywiście zaliczony SL
ale się tym nie przejmuję, bo od początku było takie założenie, że to nic ważnego.