Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Proszę jeszcze powiedzieć, czy ma Pan jakieś inne EA uruchomione na platformie?
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
A czy po otwarciu platformy z uruchomionym OCT ma Pan informacje o nowej wersji OCT ??
Rozumie że ma Pan trzy aplikacje OCT włączone skoro otwiera trzy pozycje ??
Jak już wcześniej wspomniałem jest to wina raczej metaquestu który coś pozmieniał w platformie i akceptuje zlecenia które są wysyłane z ustawionym SL
Jak już wcześniej wspomniałem jest to wina raczej metaquestu który coś pozmieniał w platformie i akceptuje zlecenia które są wysyłane z ustawionym SL
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Ponawiam problem. Nie mogę dokonać zlecenia SELL LIMIT. W załączniku print screen. Na OCT jest ustawiony 1 mikrolot. Na wykresie zaś widnieje zlecenie na 0,00 lota. Może tu jest problem?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
Ale ten MetaQuotes narobił zamieszania 
Drogi kolego to ze screena to nie jest funkcja OCT tylko platformy MT4 .

z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Wiem, że z wykresu jest od MQ. Nie zgłaszam problemu z działaniem z OCT tylko z działaniem platformyPierz Andrzej pisze:Ale ten MetaQuest narobił zamieszania

Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
- adamkaluza
- Pasjonat
Tak, ea które rysuje linie na poziomie SL, przesunięcie tej linii modyfikuje SL'a. Te ea są uruchomione na innych wykresach niż OCT. Nie wydaje mi się jednak że to one powodują konflikt. Za drugim razem wyłączyłem ea i ponownie otwarło tak samo 3 pozycje z SL 10 pips.ArmadaMarkets pisze:Proszę jeszcze powiedzieć, czy ma Pan jakieś inne EA uruchomione na platformie?
Za pierwszym razem była ta informacja, wtedy zainstalowałem nowe OCT z podanego linka. Po restarcie informacji nie było za to czekały na mnie już 3 otwarte pozycje.Pierz Andrzej pisze:A czy po otwarciu platformy z uruchomionym OCT ma Pan informacje o nowej wersji OCT ??
Tak mam na trzech wykresach uruchomione OCT.
Pomyśl co powinna zrobić cena żeby zabrać ci pieniądze. Ona to zrobi!
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
cytrynek
współgrać tak , dokonywać zmian w platformie MT4 nie
więc OCT nie może przestawiać zmiennych MT4 bo nie jest to zgodne z warunkami korzystania z platformy MT4.
adamkaluza
miałem ten sam problem ze pomimo uruchomienia nowej wersji OCT , okazały się że były to zlecenia które wisiały na platformie z wcześniejszej wersji i po otwarciu zostały zrealizowane.
nowe OCT nie ma już wbudowanej funkcji sprawdzania typu brokera więc nie wysyłają już żadnych zleceń .
współgrać tak , dokonywać zmian w platformie MT4 nie

więc OCT nie może przestawiać zmiennych MT4 bo nie jest to zgodne z warunkami korzystania z platformy MT4.
adamkaluza
miałem ten sam problem ze pomimo uruchomienia nowej wersji OCT , okazały się że były to zlecenia które wisiały na platformie z wcześniejszej wersji i po otwarciu zostały zrealizowane.
nowe OCT nie ma już wbudowanej funkcji sprawdzania typu brokera więc nie wysyłają już żadnych zleceń .
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej musisz zmienić nazwę swojego ea, bo tak to nigdy nie będziesz wiedział czy ktoś używa ea OCT czy OCT wbudowane... I chyba funkcja visual będzie się gryzła z wbudowaną...
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
Cyb tak będę musiał chyba zrobić 
będzie się gryzło jak będziesz korzystał z VO wbudowanym w MT4, jak będziesz korzystał z VO z OCT będzie działało prawidło.
cytrynek
ja nie widzę błędu

będzie się gryzło jak będziesz korzystał z VO wbudowanym w MT4, jak będziesz korzystał z VO z OCT będzie działało prawidło.
cytrynek
ja nie widzę błędu

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Ale tej wbudowanej nie można wyłączyć ? To jak przesuwasz linie to nie wiem czy to linia OCT czy mt4 ... Na dodatek zawsze trafiam na linie mt4, przesuwam ja i EA OCT cofa mi ten SL
Więc opcja VISUAL całkowicie gryzie się z mt4...