jak_zyc

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
jak_zyc
Gaduła
Gaduła

jak_zyc

Nieprzeczytany post autor: jak_zyc »

Witam, z forexem związany 4 lata, więc może obejdzie się bez trudności. Zacznę od 300zł, skończę jak będzie mnie stać na to cudo z obrazka (10-20k). Cel całkiem możliwy. Dla chcącego nie ma nic trudnego. Jazda po bandzie, ale nie na ślepo (jakieś już umiejętności nie dania dupy opracowane). Mam nadzieję, że temat nie umrze :D

EURUSD, GBPUSD, rzadziej AUDUSD, NZDUSD lewar 1:200

Wejścia raczej od następnego tygodnia...

Obrazek
Wygranym nie jest ten, kto zgarnia pule najczęściej, wygrany to taki, kto zgarnia najwięcej pieniędzy!

Awatar użytkownika
zaccny
Pasjonat
Pasjonat

Re: jak_zyc

Nieprzeczytany post autor: zaccny »

Jak będzie dobrze Ci szlo to może i sobie m-ke kupisz :-D powodzenia zycze:-)

Wysyłane z mojego GT-P5100 za pomocą Tapatalk 2

jak_zyc
Gaduła
Gaduła

Dzięki, a jak będzie na prawdę dobrze szło to nawet nie będzie szkoda jak rozbije od za dużej mocy... :D
Wygranym nie jest ten, kto zgarnia pule najczęściej, wygrany to taki, kto zgarnia najwięcej pieniędzy!

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Darkey »

To ja życzę szybkiej realizacji celu :) respect za wysokość depo początkowego ;)
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates

jak_zyc
Gaduła
Gaduła

Dzięki, mogłem napisać jak 4expage, że mam 30 000 zł i każdy zysk/stratę powiększać x100, ale po co? :D
kwota szybko się powiększy, obiecuję :twisted:

Awatar użytkownika
Declan
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Declan »

jak_zyc pisze:Dzięki, mogłem napisać jak 4expage, że mam 30 000 zł i każdy zysk/stratę powiększać x100, ale po co? :D
kwota szybko się powiększy, obiecuję :twisted:
Trzymam za słowo :) . Życzę powodzenia.
„Porzućcie wszelką nadzieję, wy, którzy tu wchodzicie”. - Dante Alighieri

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Darkey »

Ale ja naprawdę Cię szanuję za to depo, robić kasę z wielkim depo to nie problem, ja przy takich depo miałem problem,
najgłupszy z najgłupszych, nie szanowałem tych pieniędzy :/ MM lazł w odstawkę bo to jak to tak pipsów dużo kwota mała :|
a jak się za margin dokłada nie ważne gdzie byle dołożyć, licząc na sporo pips, to się kończy jak kończy.
Nie dość że z bankami walczysz to jeszcze ze sobą a to już jest kombinacja zjadliwa.

z- zagrania, x- kapitał
strata zzz po x mniej boli od straty z po xxx mimo że to w sumie to samo ale presja w drugim przypadku jest według mnie większa.
A jak presja większa to i rozsądek się załącza przynajmniej ja tak działam.
Myślę że na to między innymi liczą brokerzy :) więcej prowizji, mniej bolące straty.

Ale są ludzi bardziej rozsądni niż ja tak wiec powodzenia :564: może to wina stażu :) kto to wie jak będę myślał gdy mi 4 lata stuknie.
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates

FxTag
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: FxTag »

Witam. Grasz jeszcze?

jak_zyc
Gaduła
Gaduła

FxTag pisze:Witam. Grasz jeszcze?
jak_zyc pisze:Wejścia raczej od następnego tygodnia...
konto już przygotowane z zapasem 200zł do doliczenia do tych 300zł gdy pierwsze transakcje będą stratne

Obrazek

Awatar użytkownika
Kondek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kondek »

I jak idzie?
Konsekwencja i żelazne zasady to droga do sukcesu

ODPOWIEDZ