Najpierw sie weź za ortografię {tranzakcje--toż to są normalnie jaja albo kpiny, no już sam nie wiem; niestety jak i większość domorosłych inwestorów

--
szwedu3 pisze:Witam, ten system to jak poszukiwanie skarbów. Dostajesz sygnał i coś znajdziesz, czasem choć rzadko zdarzy się syf ale złota jest do oporu!!!
Bo sobie trzeba w opcjach ustawić a dokładnie Plot.Alert dać na true.kk.dreamer pisze:witam. Ogólnie ogarniam temat, ale mam jeden problem. Ustawiłam wszystkie wskaźniki, ale u mnie nie pokazują sie te linie buy i sell. Ktoś mi wytłumaczy czemu?
Dzięki. Szukałam wcześniej, ale na to nie wpadłam. Wielkie dzięki.Darkey pisze:Bo sobie trzeba w opcjach ustawić a dokładnie Plot.Alert dać na true.kk.dreamer pisze:witam. Ogólnie ogarniam temat, ale mam jeden problem. Ustawiłam wszystkie wskaźniki, ale u mnie nie pokazują sie te linie buy i sell. Ktoś mi wytłumaczy czemu?
Rogue Trader pisze:Zastanawiam się na zmianą konta z MM na ECN. Niestety MT4 nie współpracuje z ECN. Czy wskazniki z tego postu będą działać na innych platformach np. ninjatrader, oneclick trader, ctrader, alior trader itp? Czy jest jakis ewentualny sposob na konwertowanie wskaznikow z jednej platformy na druga?
i jeszcze przykład z rynkuTeXs pisze: zawsze można filtrować czy zbierać "złoto głupców" czy prawdziwe samorodki
numer dwa jest bezpieczniejszy i zdecydowanie więcej samorodków ląduje w koszu