Never Lose Again by DRAGON33

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
krzysztof1021
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Never Lose Again by DRAGON33

Nieprzeczytany post autor: krzysztof1021 »

KOL. HEX

Najpierw sie weź za ortografię {tranzakcje--toż to są normalnie jaja albo kpiny, no już sam nie wiem; niestety jak i większość domorosłych inwestorów :lol: )

--

Awatar użytkownika
kk.dreamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kk.dreamer »

witam. Ogólnie ogarniam temat, ale mam jeden problem. Ustawiłam wszystkie wskaźniki, ale u mnie nie pokazują sie te linie buy i sell. Ktoś mi wytłumaczy czemu?
Drodzy Panowie Panie również trejdują...

Awatar użytkownika
TeXs
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: TeXs »

szwedu3 pisze:Witam, ten system to jak poszukiwanie skarbów. Dostajesz sygnał i coś znajdziesz, czasem choć rzadko zdarzy się syf ale złota jest do oporu!!!
:)

zawsze może filtrować czy zbierać "złoto głupców" czy prawdziwe samorodki
numer dwa jest bezpieczniejszy i zdecydowanie więcej samorodków ląduje w koszu :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Darkey »

kk.dreamer pisze:witam. Ogólnie ogarniam temat, ale mam jeden problem. Ustawiłam wszystkie wskaźniki, ale u mnie nie pokazują sie te linie buy i sell. Ktoś mi wytłumaczy czemu?
Bo sobie trzeba w opcjach ustawić a dokładnie Plot.Alert dać na true.
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates

anonim09383

Nieprzeczytany post autor: anonim09383 »

trochę te kolory tego wskaźnika który pokazywane są w prostokątach 1d zielony np. i ten drugi 1h też zielony za późno zmienia kolor na właściwy. Może tak wchodzić zgodnie z niższym tf-em 30M ogólnie dobra metoda mogłem zarobić licząc 120 pipsów na 4-rech walutach dziś dopiero pierwszy dzień testów ale wspomagam się stochastikiem mam sentyment do tego indykatora. Uczucia mam mieszane trochę to za proste może jeszcze coś do tego dodam ale muszę się zastanowić hehe fale eltona :mrgreen:

Awatar użytkownika
kk.dreamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kk.dreamer »

Darkey pisze:
kk.dreamer pisze:witam. Ogólnie ogarniam temat, ale mam jeden problem. Ustawiłam wszystkie wskaźniki, ale u mnie nie pokazują sie te linie buy i sell. Ktoś mi wytłumaczy czemu?
Bo sobie trzeba w opcjach ustawić a dokładnie Plot.Alert dać na true.
Dzięki. Szukałam wcześniej, ale na to nie wpadłam. Wielkie dzięki. ;)
Drodzy Panowie Panie również trejdują...

R33
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: R33 »

Rogue Trader pisze:Zastanawiam się na zmianą konta z MM na ECN. Niestety MT4 nie współpracuje z ECN. Czy wskazniki z tego postu będą działać na innych platformach np. ninjatrader, oneclick trader, ctrader, alior trader itp? Czy jest jakis ewentualny sposob na konwertowanie wskaznikow z jednej platformy na druga?

A BRE BANK teraz ? http://www.dibre.pl/ui-pub/site/rachune ... d=10848741

Awatar użytkownika
TeXs
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: TeXs »

TeXs pisze: zawsze można filtrować czy zbierać "złoto głupców" czy prawdziwe samorodki
numer dwa jest bezpieczniejszy i zdecydowanie więcej samorodków ląduje w koszu :)
i jeszcze przykład z rynku :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ss80
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: ss80 »

Witam
Mam pytanie może dla niektórych wydawać się głupie ale nie wiem jak można usunąć te dane fibo które pojawiają się w prawym dolnym rogu wykresu? Zaśmieca mi to wykres a widzę na dołączonych screenach, że wy tego nie macie. Z góry dziękuję za pomoc.

zuikaku
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: zuikaku »

Witam.
W ustawieniach wskaźnika TRO_dynamic_fibs_SR parametr myFontSize daj na 1. To powinno przynajmniej zmarginalizować problem.

ODPOWIEDZ