DayTrading: Piątek 10.05.2013
Re: DayTrading: Piątek 10.05.2013
Ogólnie przyjemniej tu się siedzi, jak widać, że poziom wątku się podnosi. I jak widać, nie potrzeba nadmiernej do tego moderacji. Myślę, że wreszcie weszliśmy na wyższy poziom. Nie widzę tu w ogóle analiz od M30 w dół. To, że gramy w oparciu o H1, H4, D1, nie oznacza, że nie można uczestniczyć w rynku na zasadach DT. Fajnie. Podoba mi się to coraz bardziej, jak się Was czyta.
Jeden TF daje wystarczająco dużo wątpliwości co do kierunku przyszłego ruchu.
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika
- atlanticos
- Maniak
kashper pisze:Ogólnie przyjemniej tu się siedzi, jak widać, że poziom wątku się podnosi. I jak widać, nie potrzeba nadmiernej do tego moderacji. Myślę, że wreszcie weszliśmy na wyższy poziom. Nie widzę tu w ogóle analiz od M30 w dół. To, że gramy w oparciu o H1, H4, D1, nie oznacza, że nie można uczestniczyć w rynku na zasadach DT. Fajnie. Podoba mi się to coraz bardziej, jak się Was czyta.

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Sorry, że się powtarzam.kashper pisze:Ogólnie przyjemniej tu się siedzi, jak widać, że poziom wątku się podnosi. I jak widać, nie potrzeba nadmiernej do tego moderacji. Myślę, że wreszcie weszliśmy na wyższy poziom. Nie widzę tu w ogóle analiz od M30 w dół. To, że gramy w oparciu o H1, H4, D1, nie oznacza, że nie można uczestniczyć w rynku na zasadach DT. Fajnie. Podoba mi się to coraz bardziej, jak się Was czyta.
Prognoza, którą załączyliście jest bardzo dobra i widać, że tworzyła ją osoba z dużą wyobraźnią (w pozytywnym tego słowa znaczeniu), ale nadal pozostaję przy swoich założeniach.
I k......rwa zaburzyła mi system mojego myślenia

Ostatnio zmieniony 10 maja 2013, 11:42 przez Bemowo, łącznie zmieniany 1 raz.
lapal ktos S na UJ sie obracal jak pisalem :przy 101 40
Zalety i wady burzy mózgów w tym biznesie...Bemowo pisze:zaburzyła mi system mojego myślenia

Jeden TF daje wystarczająco dużo wątpliwości co do kierunku przyszłego ruchu.
Zagrałem na mikroNowy123 pisze:lapal ktos S na UJ sie obracal jak pisalem :przy 101 40

- atlanticos
- Maniak
łapał ale 5 pipsów niżejNowy123 pisze:lapal ktos S na UJ sie obracal jak pisalem :przy 101 40

a tak w ogóle MasterX - dobra robota z oceną UJ wczoraj i strefą podaży (wprawdzie moje wejście bazowało na czymś innym, ale pamiętałem strefę którą podawałeś)
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Cóż lepiej wiedzieć więcej niż mnniej, kubeł zimnej wody przydał się.kashper pisze:Zalety i wady burzy mózgów w tym biznesie...Bemowo pisze:zaburzyła mi system mojego myślenia

Rysunek nie na dt ale bardziej długoterminowy. 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Czy spadamy, czy rośniemy to jesteśmy zarobieni.
- ZielonaMgielka
- Maniak
Czy ktos jeszcze jest w elkach na crossach JPY?