DayTrading: Czwartek 9.05.2013
Re: DayTrading: Czwartek 9.05.2013
Według mnie jutro zadecyduje o 1530 szef Fed Benek. Edek na razie trzyma się kanału wzrostowego.
-
- Pasjonat
A ja chciałem podziękować Żabie - analizy bardzo fajne, przejrzyste, zgodne z fundamentami. Na pewno to jakieś odniesienie do swoich własnych - a wiadomo, że co dwie głowy to nie jedna. Nieraz też jak widzę wykres z czyjejś perspektywy to dostrzegam coś czego sam nie widziałem wcześniej. Więc oby jak najwięcej takich analityków. A że moja filozofia gry podobna więc te analizy się jak najbardziej przydają. A połowa ludzi która łapie Lki grając teraz pod prąd też pewnie zarabia - kwestia odmienności stylu po prostu.
ale sukinkoty trzymają, czy naprawdę jest tak dobrze...?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak
wygląda jakby miał wybronić tylko perspektywa H4 niepokoi trochę, nie sądzisz?dywergent pisze:Według mnie jutro zadecyduje o 1530 szef Fed Benek. Edek na razie trzyma się kanału wzrostowego.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- zastapmnie
- Pasjonat
mnie edek znowu straszy zjazdem w dół; to obecne odbicie w górę bardzo niemrawe...
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
w tym łajdactwie możemy się bujać ruski miesiącatlanticos pisze:wygląda jakby miał wybronić tylko perspektywa H4 niepokoi trochę, nie sądzisz?dywergent pisze:Według mnie jutro zadecyduje o 1530 szef Fed Benek. Edek na razie trzyma się kanału wzrostowego.
wydaje mi się że rynek utworzył nowy trójkątatlanticos pisze:wygląda jakby miał wybronić tylko perspektywa H4 niepokoi trochę, nie sądzisz?dywergent pisze:Według mnie jutro zadecyduje o 1530 szef Fed Benek. Edek na razie trzyma się kanału wzrostowego.
- ForexTig3r
- Maniak
ej czeka na L, na ED dobry rejon na L, GBPUSD wygląda jakby miało przebić kanal H4 dołem i pod 5400 zjechać
misz masz
misz masz
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
odbitka na edku dolna banda trojkata
Gold, ponownie czekanie na S