mForex ECN (wcześniej BRE Forex)
- BRE FX ECN
- Gaduła
Re: BRE Forex ECN
Zapraszamy do konkursu na najlepszą analizę techniczną!
Szczegóły znajdą Państwo zarówno na naszym wątku w dziale "Konkursy", jak i bezpośrednio na stronie konkursu.
Szczegóły znajdą Państwo zarówno na naszym wątku w dziale "Konkursy", jak i bezpośrednio na stronie konkursu.
Zobacz w pokoju inwestora czy masz taką możliwość. W lutym zmieniono treść pełnomocnictwa, które na to pozwalają. Jeżeli konto otwarte wcześniej, trzeba ponownie przez stronę dokonać zgłoszenia aby podpisać nowe pełnomocnictwo.Deejay24h pisze:Witam
Mam takie szybkie pytanko mam rachunek realny standard a chciał bym równolegle założyć rachunek mini czy muszę ponownie się rejestrować dokumenty itp?
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.
DZięki wielkie .mike_05 pisze:Zobacz w pokoju inwestora czy masz taką możliwość. W lutym zmieniono treść pełnomocnictwa, które na to pozwalają. Jeżeli konto otwarte wcześniej, trzeba ponownie przez stronę dokonać zgłoszenia aby podpisać nowe pełnomocnictwo.Deejay24h pisze:Witam
Mam takie szybkie pytanko mam rachunek realny standard a chciał bym równolegle założyć rachunek mini czy muszę ponownie się rejestrować dokumenty itp?
Tak jest taka możliwość już wszystko hula

Witam
Pytanie do kolegi , który założył drugie konto w Bre , ja mam konto mini i chciałbym założyć standard , pytanie czy srodki , można szybko przerzucać miedzy tymi kontami .
Pytanie do kolegi , który założył drugie konto w Bre , ja mam konto mini i chciałbym założyć standard , pytanie czy srodki , można szybko przerzucać miedzy tymi kontami .

Zapraszają do konkursu na najlepszą analizę techniczną, do wygrania dwa iPady mini!BRE FX ECN pisze:Zapraszamy do konkursu na najlepszą analizę techniczną!
Szczegóły na stronie internetowej konkursu: https://breforexecn.torneo.pl/
Poszło.kuchara23 pisze:Zapraszają do konkursu na najlepszą analizę techniczną, do wygrania dwa iPady mini!BRE FX ECN pisze:Zapraszamy do konkursu na najlepszą analizę techniczną!
Szczegóły na stronie internetowej konkursu: https://breforexecn.torneo.pl/
1/10 do iPADA

Do drugiego konta masz oczywiście inne konto ale czy między nimi można przerzucać hajs to nie wiem ale pewnie tak . A ile to trwa to pewnie do 1h jak z Bre do platformy.Darooo pisze:Witam
Wydaje mi się, ze ocena analiz konkursowych trochę za pochopna. Należało by poczekać na trafność i efekty, Chyba, że będzie dodatkowa kwalifikacja.
Co z tego, że ładnie narysowane, a kasy niet!
Co z tego, że ładnie narysowane, a kasy niet!
- BRE FX ECN
- Gaduła
Przelewy pomiędzy rachunkami OTC wykonane w strefie Mój FX księgowane są natychmiastowo 24h. Nie ma żadnych opóźnień.Darooo pisze:Witam
Więcej na temat przelewów w naszym FAQ, pytanie: W jakich godzinach obsługiwane są przelewy na rachunku OTC?
zauważyłem że są mikroloty na rachunku mini ale czy można mieć depozyt w (dolar) bo z PLN mi nie odpowiada ,jak dobrze czytam to oferujecie platformę MT4 proszę o odpowiedz