A aj jeszcze będę próbował L - tu jest jeszcze duża niewiadomatafams pisze:całe depo w EUR/USD na ESSSSSS
Już zabezpieczony kabel mi pękł
A aj jeszcze będę próbował L - tu jest jeszcze duża niewiadomatafams pisze:całe depo w EUR/USD na ESSSSSS
tez mam taka obawe, jesli podejdzie w krotkim czasie pod opór ponownie to kiepsko to widzenubi1980 pisze:Co do KABLA, to sytuacja nie jest moim zdaniem jasna i jeszcze może zaskoczyć "wyskokiem" przez sufit konsolidacji...
dlatego używam "gumki"nubi1980 pisze:Co do KABLA, to sytuacja nie jest moim zdaniem jasna i jeszcze może zaskoczyć "wyskokiem" przez sufit konsolidacji...
niemiaszek pisze:teraz to już trochę za późno a do wygaśnięcia jeszcze jest ponad 2 godzinytafams pisze:całe depo w EUR/USD na ESSSSSS
kurczę mogłem całe to depo oddać komuś kto wybiłby mi forex z głowy raz na zawszetafams pisze:całe depo w EUR/USD na ESSSSSS
Raczej trzeba by wybić z głowy grę całym depotafams pisze:kurczę mogłem całe to depo oddać komuś kto wybiłby mi forex z głowy raz na zawszetafams pisze:całe depo w EUR/USD na ESSSSSS
jak czytam lub słyszę tekst "całe depo" to oczyma wyobraźni widzę bezdomnego, w łachach na dworcu opowiadającego jak chciał zostać lub nawet był milioneremtafams pisze:kurczę mogłem całe to depo oddać komuś kto wybiłby mi forex z głowy raz na zawszetafams pisze:całe depo w EUR/USD na ESSSSSS
MC mam na 1,3154 więc jeszcze gram, ale to posrana gra.kashper pisze:Raczej trzeba by wybić z głowy grę całym depotafams pisze:kurczę mogłem całe to depo oddać komuś kto wybiłby mi forex z głowy raz na zawszetafams pisze:całe depo w EUR/USD na ESSSSSS