DayTrading: Czwartek 9.05.2013
Re: DayTrading: Czwartek 9.05.2013
zastanowię się przy 1,3125 o ponownym wejśćiu
EDek ma ochote na zejscie nizej 13115 okolice MA 200
- atlanticos
- Maniak
kk.dreamer pisze:Mam dziwne wrażenie, że kabel próbuje nas zrobić w balona i chce pokonać opór...
pokazywałem wczoraj że wróciliśmy na kablu na retest wybitej TL i że nie sądzę aby rynek miał siłę wrócić ponownie nad nią czy zrobić nowe szczyty...gdybym zapiął teraz L to zagrałbym przeciwko własnej analizie do której mam przekonanie...rynek oceni moje założenia

-- Dodano: 09 maja 2013, 12:19 --
poczekaj do okolic 3100-3105lpiatek42 pisze:zastanowię się przy 1,3125 o ponownym wejśćiu

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- kk.dreamer
- Pasjonat
tez mam S, ale mam wrażenie że ten bydlak próbuje nas oszukaćatlanticos pisze:kk.dreamer pisze:Mam dziwne wrażenie, że kabel próbuje nas zrobić w balona i chce pokonać opór...
pokazywałem wczoraj że wróciliśmy na kablu na retest wybitej TL i że nie sądzę aby rynek miał siłę wrócić ponownie nad nią czy zrobić nowe szczyty...gdybym zapiął teraz L to zagrałbym przeciwko własnej analizie do której mam przekonanie...rynek oceni moje założenia

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
- atlanticos
- Maniak
spójrz na H1 i trochę cierpliwościkk.dreamer pisze:tez mam S, ale mam wrażenie że ten bydlak próbuje nas oszukaćatlanticos pisze:kk.dreamer pisze:Mam dziwne wrażenie, że kabel próbuje nas zrobić w balona i chce pokonać opór...
Gdzie celujecie z eSkami na kablu? Ja w okolice 1.5490 ale nie wiem czy nie przesadzam.
ja na kablu także na S.
A miałem kilka L - których bilans na lekkim plusie wyszedł
góne opory raczej nie do przejścia.
Na dokładkę większych pozycji muszę jednak poczekać
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak
poziom raczej ok...ale po drodze jeszcze 5520-30 lekkie wsparcieMaciejK pisze:Gdzie celujecie z eSkami na kablu? Ja w okolice 1.5490 ale nie wiem czy nie przesadzam.
-- Dodano: 09 maja 2013, 12:30 --
no... i masz sie ze mna wiecej nie spierac....ha haBemowo pisze:ja na kablu także na S.

MaciejK pisze:Gdzie celujecie z eSkami na kablu? Ja w okolice 1.5490 ale nie wiem czy nie przesadzam.
OK, być i tak może ale pytanie ważniejsze "co potem- 1,5800?"
"Zawsze rób tak, by było dobrze- bo jak sobie pościelesz, tak się wyśpisz" H. P.
Gdybym poranną pozycję w całości zamknął na szczycie, a nie 50% to bym jeszcze bardziej był do przoduatlanticos pisze:poziom raczej ok...ale po drodze jeszcze 5520-30 lekkie wsparcieMaciejK pisze:Gdzie celujecie z eSkami na kablu? Ja w okolice 1.5490 ale nie wiem czy nie przesadzam.
-- Dodano: 09 maja 2013, 12:30 --
no... i masz sie ze mna wiecej nie spierac....ha haBemowo pisze:ja na kablu także na S.
Na dokładkę większych pozycji muszę jednak poczekać![]()
![]()

dziwię się tylko, że tak kiepsko spada.... uczą cierpliwości sukinkoty.
Będę próbował dokładać do już zabezpieczonych pozycji kolejne. Może do 80% depo???
-- Dodano: czw 09-05-2013, 12:37 --
chyba rozpoczynają się spadki na oil i gold (mam tu S)