raczej dolna banda...ale pamiętaj że dziś jeszcze stopy % więc może bujac...[/quote]kk.dreamer pisze:Kabelek mnie nie zawiodl, mysle dokad spadnie
dzieki za uwage
raczej dolna banda...ale pamiętaj że dziś jeszcze stopy % więc może bujac...[/quote]kk.dreamer pisze:Kabelek mnie nie zawiodl, mysle dokad spadnie
3080 bedzie cieżko... musielibyśmy wrócic do trójkąta - jak na razie chyba tylko retest i zobaczymy co dalejNowy123 pisze:to co EUR USD cel 13080 - 13115 ?
ale bądź ostrożny bo patrząc z odwrotnej perspektywy jak banda puści to 3.10 dosc szybko możemy zobaczyc... ale preferowany przeze mnie scenariusz zakłada jednak jak narazie wzrosty na tej parze... uważam że spadek po obniżce stóp to chwilowa anomalia...atlanticos pisze:birkof86 pisze:I to co mówisz mi się podoba L-ka pobrana wczoraj i czekam na wystrzalatlanticos pisze:
usdpln jest obecnie na TL kanału wzrostowego (dolna banda) uważam że skutecznie powinna powstrzymać dalsze spadki... (analiza d1 usdpln wczorajsze forum strona 34)
Mistrz pisze:Przypuszczam, że obniżka 0,25 pkt była już wliczona w kurs; możliwe, że inwestorzy spodziewali się większego cięcia stóp stąd zareagowali obniżką kursów XXX/PLN.
a no ta kzapomnialem o trojkacieatlanticos pisze:3080 bedzie cieżko... musielibyśmy wrócic do trójkąta - jak na razie chyba tylko retest i zobaczymy co dalejNowy123 pisze:to co EUR USD cel 13080 - 13115 ?
jak wszyscy trąbią że eurusd pozostaje w kanale 1,29-1,32 w średnim okresie, to jak można sugerować pozycje z 1,3173??lpiatek42 pisze:09-05-2013 godz. 10:22 sygnał kupna po 1,31735. Kupiłem po 1,3140. Sam jestem ciekawy co z tego wyniknie SL 1,3142.