Bemowo czym Ty piszesz skoro ręce odrąbane ?Bemowo pisze:cały czas myślęaliorr pisze:o myślicie o SP500 ?

Kabelek chyba jednak się poniży...
Bemowo czym Ty piszesz skoro ręce odrąbane ?Bemowo pisze:cały czas myślęaliorr pisze:o myślicie o SP500 ?
wspominałem, że fred mi pozostałlaktor pisze:Bemowo czym Ty piszesz skoro ręce odrąbane ?Bemowo pisze:cały czas myślęaliorr pisze:o myślicie o SP500 ?![]()
Kabelek chyba jednak się poniży...
czy ty przypadkiem nie masz coś wspólnego z "brodą", niektórzy kojarzą tego użytkownikaatlanticos pisze:odstaw już leki... na początku będziesz czuł się nieswojo, ale w średnim i długim terminie zyski przyjdą samerichard.cali pisze:
a teraz przyjdą przemyślenia, nie tak miało być, miało spadać szybciej, a tu będą bronić 1.3170 do utraty tchu, ile to potrwa i czy rezerwy wystarczy, gdzie S dołożyć...
zastapmnie pisze:zasięg "trójkąta", którego rysowaliście wcześniej i z którego edzio wybił, jest w okolicach 1,3220, tym niemniej zastanawiam się, czy wpierw nie zrobią korekty w rejon 13150 do nawet 13130
1 SZACUNBemowo pisze:
wspominałem, że fred mi pozostał
kabel jeszcze nie S
spadek do 1.3150-30 i up do ok 1.3240nimrod pisze:jak sądzicie e/u do ilu się jeszcze dziś obsunie ?
emiro pisze:spadek do 1.3150-30 i up do ok 1.3240nimrod pisze:jak sądzicie e/u do ilu się jeszcze dziś obsunie ?