u mnie to wygląda tak na d1...roberttheus pisze:retest tl???? chyba juz pozytywnie przesli przez niego i ida wyzej
DayTrading: Środa 8.05.2013
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Środa 8.05.2013
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Zapomniałem Ci przypomniećBemowo pisze:a mówiłem że będzie zajebista biała świeca, to jeszcze nie koniec

-- Dodano: 08 maja 2013, 14:40 --
A na poważnie, to co się wydarzyło? Czyżby grali pod jutrzejszy kalendarz? Może być ciekawie na wieściach z Chin i USA
jutro atak na 1,3200roberttheus pisze:nie koniec ??? a co się wydarzy wg Twojej analizy?Bemowo pisze:a mówiłem że będzie zajebista biała świeca, to jeszcze nie koniec
Podobnie jak w prostokącie wcześniejszym, czekałem na zamknięcie dziennej świecy, po której zakładałem korektę w którą wejdę (kurs tego samego dnia ruszył na północ, a ja potrzyłem jak pociąg odjeżdża. Dzisiaj mieliśmy podobną sytuację. Uważam, że pompowanie będzie do końca dnia i dopiero jutro będzie zjazd. Tak uważam.roberttheus pisze:nie koniec ??? a co się wydarzy wg Twojej analizy?Bemowo pisze:a mówiłem że będzie zajebista biała świeca, to jeszcze nie koniec
dodatkowo niedaleko znajdują się SL więc trochę towarzystwo przewiozą
Ostatnio zmieniony 08 maja 2013, 15:47 przez Bemowo, łącznie zmieniany 1 raz.
To ładuję S na Edku !!!!!!
Dlaczego dopiero jutro?dywergent pisze:jutro atak na 1,3200roberttheus pisze:nie koniec ??? a co się wydarzy wg Twojej analizy?Bemowo pisze:a mówiłem że będzie zajebista biała świeca, to jeszcze nie koniec
- roberttheus
- Maniak
u mnie nieco inaczej ale sentyment mam prospadkowy tylko pytanie gdzie pojawi sie sygnal? moze dopiero na szczycie 1.31 okolice?atlanticos pisze:u mnie to wygląda tak na d1...roberttheus pisze:retest tl???? chyba juz pozytywnie przesli przez niego i ida wyzej
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
windsurfing na falach trendu
Panowie, pierwszy sygnał SELL na EUR/AUD 1,2925 

- roberttheus
- Maniak
Roberthaus, ja też nabrałem longów, teraz za całe depo. Jak to fajnie być w jednej drużynie prawda ?
Edit: ty zbanowana łajzo ?
Edit: ty zbanowana łajzo ?
Ostatnio zmieniony 08 maja 2013, 15:57 przez antoniZ, łącznie zmieniany 1 raz.
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.