Dopisz w stópce to co Ciebie prosiłem (to co ma Cugan), 100-200pips i tak Ciebie nie uratuje od upierania się przy swoim...są nawet ruchy po 1000pips bez większej korektyatlanticos pisze:dobralem kolejne S na 3170 ale ja akurat jak to ująłeś nie "dygam" bo jak pisałem wiele razy na tym forum nawet skoki po 200 pipsów nie robia mi krzywdy ze względu na dobrze dobraną wielkosc pozycji w stosunku do depo... Uważam że zlecimy dużo niżej niż masz swoją pozycję ale każdy ma granicę bólu w zależności od wielkości pozycji i depo.. Nie wiem jaka jest Twojaemlem pisze: Nie ukrywam, że trochę "dygam". Otworzyłem S 2 dni temu na 1.3068Mówi się trudno. Ale gdybym miał okazdję zamknąć na 1.3070 to byłoby cudnie
Myślisz, że rzeczywiście będzie tak jak pisałeś?
DayTrading: Środa 8.05.2013
- richard.cali
- Pasjonat
Re: DayTrading: Środa 8.05.2013
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

to jak nie powiesz jaki to po co wspominaszlpiatek42 pisze:Wchodzę przy spadkach lub wzrostach cen. Standardowo robot jest nastawiony na 2 pipsy zysku. Niestety nie powiem jaki to robot ,ale generowane sygnały realizyją się w 100 %.

Przepraszam za głupie pytanie, ale na co ma czekać ?dywergent pisze:czekaj na raziekk.dreamer pisze:Wchodzi ktoś teraz w S na EU?
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
UWAGA NA JPY pary
U J puscilo wsparcie
U J puscilo wsparcie
- kk.dreamer
- Pasjonat
antoniZ pisze:Przepraszam za głupie pytanie, ale na co ma czekać ?dywergent pisze:czekaj na raziekk.dreamer pisze:Wchodzi ktoś teraz w S na EU?

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
A żebyś wiedział, budzę ja się ciebie wczoraj po 17tej i patrzę "rzeźnik" wali w korektę a u mnie trailing stop ustawiony od piątku o którym dawno zapomniałem że istnieje.atlanticos pisze:musisz zacząć więcej pic.... wtedy będziesz zamykał po zarobionej skrzynceantoniZ pisze: Edit: jak widzę zarobione 2 piwa to ciągle chcę zamknąć pozycję. Nie wiem jak sobie poradzić z tym problemem.![]()
No to zamykam ponieważ picia na całe 2 tygodnie a szkoda stracić.
I takim sposobem oszukałem "rzeźnika".
Co nie znaczy że nie spadnie poniżej 152 ponieważ guru TAH dalej go kisi

Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
na atak na 1,3200antoniZ pisze:Przepraszam za głupie pytanie, ale na co ma czekać ?dywergent pisze:czekaj na raziekk.dreamer pisze:Wchodzi ktoś teraz w S na EU?
Korzystam z Twojej rady 500 zl na 0,01 lotki, i od tygodnia jest bardzo dobrze, kasy nie mam wiele, pozycje małe ale kasy przybywa, bez strachu i wstawania w nocy dla sprawdzenia rynku.atlanticos pisze:dobralem kolejne S na 3170 ale ja akurat jak to ująłeś nie "dygam" bo jak pisałem wiele razy na tym forum nawet skoki po 200 pipsów nie robia mi krzywdy ze względu na dobrze dobraną wielkosc pozycji w stosunku do depo... Uważam że zlecimy dużo niżej niż masz swoją pozycję ale każdy ma granicę bólu w zależności od wielkości pozycji i depo.. Nie wiem jaka jest Twojaemlem pisze: Nie ukrywam, że trochę "dygam". Otworzyłem S 2 dni temu na 1.3068Mówi się trudno. Ale gdybym miał okazdję zamknąć na 1.3070 to byłoby cudnie
Myślisz, że rzeczywiście będzie tak jak pisałeś?
Pozdrawiam
PS. Kupiłem kubek z Kermitem i jak mam głupie pomysły lotowe wciągam kawę i się opamiętuje.
„Porzućcie wszelką nadzieję, wy, którzy tu wchodzicie”. - Dante Alighieri
- atlanticos
- Maniak
Ciesze się że mogłem Ci pomóc... Prawda że psychika spokojniejsza przy zakładaniu pozycji? Nawet poślizgi nie sa w stanie podnieść ciśnienia... Przynajmniej ja tak mam przy takim systemie doboru pozycji... Powodzenia dalejDeclan pisze: Korzystam z Twojej rady 500 zl na 0,01 lotki, i od tygodnia jest bardzo dobrze, kasy nie mam wiele, pozycje małe ale kasy przybywa, bez strachu i wstawania w nocy dla sprawdzenia rynku.
Pozdrawiam
PS. Kupiłem kubek z Kermitem i jak mam głupie pomysły lotowe wciągam kawę i się opamiętuje.

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
-
- Gaduła
Ale takie lamerskie pytanie - rzeźnik to która para?