DayTrading: Środa 8.05.2013
Re: DayTrading: Środa 8.05.2013
Edka niezle podbijają, oby z tego wszystkiego nie wszyszedł duży spadek?
L na Edku pozamykane.
Trzeba obserwować strefę 1,3130-40 i dane o 12.00
Trzeba obserwować strefę 1,3130-40 i dane o 12.00
- pl-samurai
- Pasjonat
Sa dwa warianty albo idziemy mocno do gory albo po danych bedzie spadek meeeega i rozpoczecie dluzszej korekty w dol.
Ostatnio zmieniony 08 maja 2013, 11:03 przez pl-samurai, łącznie zmieniany 1 raz.
dlaczego podbijają, po prostu idzie po swoje TP 1.3320-40Tadzio pisze:Edka niezle podbijają, oby z tego wszystkiego nie wszyszedł duży spadek?

Ciężka praca jeszcze nikomu nie zaszkodziła ale po co ryzykować?
- atlanticos
- Maniak
Co do USD/CAD to podobnie jak w przypadku kabla ciężko mi tę parę rozgryzc ale zapodam zaraz moją wizję.ghost_dog pisze:Atlanticos, co sądzisz o sytuacji na USD/CAD? Na D1 sytuacja jest w miarę klarowna, ale mocna konsolidacja na H1.
Pozdrawiam
Poranna kawa(trzecie dziś) działa chyba nieźle bo dostałem olśnienia... Moja wizja edka ... ciekawe czy sie sprawdzi...Wg mnie z tego poziomu lub niewiele wyższego lecimy w okolice 1.2980-1.30, potem przewiozą nas na 1.32 i mamy rgr'a... Zasięg po takim numerze to okolice 1.2700-1.2750 -czas... około 2 tygodnie. Pamiętajcie że to projekcja (wizja) nie analiza... ale wydaje mi się bardzo realna jak na spokojnie się temu przyjrzałem... Ciekawe czy rynek mnie lubi i się sprawdzi

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- magura2004
- Pasjonat
Jaka kawa tak umysł rozjaśniaatlanticos pisze:Co do USD/CAD to podobnie jak w przypadku kabla ciężko mi tę parę rozgryzc ale zapodam zaraz moją wizję.ghost_dog pisze:Atlanticos, co sądzisz o sytuacji na USD/CAD? Na D1 sytuacja jest w miarę klarowna, ale mocna konsolidacja na H1.
Pozdrawiam
Poranna kawa(trzecie dziś) działa chyba nieźle bo dostałem olśnienia... Moja wizja edka ... ciekawe czy sie sprawdzi...Wg mnie z tego poziomu lub niewiele wyższego lecimy w okolice 1.2980-1.30, potem przewiozą nas na 1.32 i mamy rgr'a... Zasięg po takim numerze to okolice 1.2700-1.2750 -czas... około 2 tygodnie. Pamiętajcie że to projekcja (wizja) nie analiza... ale wydaje mi się bardzo realna jak na spokojnie się temu przyjrzałem... Ciekawe czy rynek mnie lubi i się sprawdzi

- atlanticos
- Maniak
nes... chyba nie zbanują mnie za reklamęmagura2004 pisze:Jaka kawa tak umysł rozjaśniaatlanticos pisze:Co do USD/CAD to podobnie jak w przypadku kabla ciężko mi tę parę rozgryzc ale zapodam zaraz moją wizję.ghost_dog pisze:Atlanticos, co sądzisz o sytuacji na USD/CAD? Na D1 sytuacja jest w miarę klarowna, ale mocna konsolidacja na H1.
Pozdrawiam
Poranna kawa(trzecie dziś) działa chyba nieźle bo dostałem olśnienia... Moja wizja edka ... ciekawe czy sie sprawdzi...Wg mnie z tego poziomu lub niewiele wyższego lecimy w okolice 1.2980-1.30, potem przewiozą nas na 1.32 i mamy rgr'a... Zasięg po takim numerze to okolice 1.2700-1.2750 -czas... około 2 tygodnie. Pamiętajcie że to projekcja (wizja) nie analiza... ale wydaje mi się bardzo realna jak na spokojnie się temu przyjrzałem... Ciekawe czy rynek mnie lubi i się sprawdzi?

Wstaw logoatlanticos pisze: nes... chyba nie zbanują mnie za reklamę

-- Dodano: 08 maja 2013, 11:10 --
coś edek słabo spada
- zastapmnie
- Pasjonat
pipsa zabrakło do przebicia wczorajszego szczytu - póki co; gdy go przebiją, na dziennym będziemy mieć negację spadkowej gwiazdy, wyrysowanie się gwiazdy porannej, a być może silny ruch do góry... z drugiej strony sytuacja przypomina tę z okolic 16-17 kwietnia, po dużej czarnej świecy, dwie spadające gwiazdy, nim się w końcu nieco posrali...
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
- atlanticos
- Maniak
USD/CAD h4 wg mnie... ale jak wspomniałem nie lubię tej pary i nie jestem do niej przekonany, bo potrafi tydzień stac w miejscu a potem miesiąc grzac jak na autostradzie...Dużą rolę odgrywają na niej dane...ghost_dog pisze:Atlanticos, co sądzisz o sytuacji na USD/CAD? Na D1 sytuacja jest w miarę klarowna, ale mocna konsolidacja na H1.
Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.