równowaga sił - uważam, że L. Wreszcie się nie zgadzamy ze sobąatlanticos pisze:na razie na edku mamy coś takiego...będzie większy ruch niewątpliwie...zobaczymy w którą stronę wybije...HunterPL pisze:witam, jakieś opinie na temat edka?
-- Dodano: 08 maja 2013, 08:20 --
to ubrany jak w jakimś obozie pracyBemowo pisze:Hello everybody
Przepraszam za spóźnienie, ubranie robocze już włożone (piźama) i już staję przy taśmie.![]()
DayTrading: Środa 8.05.2013
-
Bemowo
Re: DayTrading: Środa 8.05.2013
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- kosmowariat
- Gaduła

Jeśli chodzi o dane z niemiec, podejrzewam że będą "dobre". Oczekiwania są bardzo niskie.
Stop Loss (SL) - zlecenie giełdowe określające zysk Twojego banku. Pomaga ono bankom określić kierunek kursu wybranego przez Ciebie instrumentu.
Postaw SL'a! Ja już mam akcje tego banku ...
Postaw SL'a! Ja już mam akcje tego banku ...
- atlanticos
- Maniak

nie tak do końca... od 1 w nocy siedziałem na edku w L... doszliśmy do górnej bandy trójkąta wiec az glupio było nie puścic S...narazie zabezpieczony na BE+1 i czekam co zrobi dalej... pojdzie w dol to ok... wybije z trójkąta górą to też sie podepnęBemowo pisze:
równowaga sił - uważam, że L. Wreszcie się nie zgadzamy ze sobą
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Widzę, że dalej zamieszanie co do dalszego kierunku pary EUR/USD. Osobiście gram pod to :
http://forex-nawigator.biz/forum/sd-tra ... ml#p582032
wykres nadal aktualny, dopóki kurs nie rozjedzie pierwszej górnej niebieskiej strefy.
A co Wy zrobicie, tu już wasza sprawa.

wykres nadal aktualny, dopóki kurs nie rozjedzie pierwszej górnej niebieskiej strefy.
Ostatnio zmieniony 08 maja 2013, 09:29 przez MasterFx, łącznie zmieniany 1 raz.
Gramy identycznie, tylko że ja nie wchodzę w L tylko same eSki przy górnej bandzie trójkąta.atlanticos pisze:nie tak do końca... od 1 w nocy siedziałem na edku w L... doszliśmy do górnej bandy trójkąta wiec az glupio było nie puścic S...narazie zabezpieczony na BE+1 i czekam co zrobi dalej... pojdzie w dol to ok... wybije z trójkąta górą to też sie podepnęgramy co widzimy
powiem ci ze dlugo z rana myslalem o sprzedaży w dokladnie tym miejscu co ty ... ale zrezygnowalem.atlanticos pisze:na razie na edku mamy coś takiego...będzie większy ruch niewątpliwie...zobaczymy w którą stronę wybije...HunterPL pisze:witam, jakieś opinie na temat edka?
-- Dodano: 08 maja 2013, 08:20 --
to ubrany jak w jakimś obozie pracyBemowo pisze:Hello everybody
Przepraszam za spóźnienie, ubranie robocze już włożone (piźama) i już staję przy taśmie.![]()
Pieniądze są krwią tego świata...
- atlanticos
- Maniak

Cieżko sie z Tobą nie zgodzic...mam podobny poziom w głowie...martwi mnie tylko to że we wszystkich analizach się ten poziom przewija a tam gdzie większość tam... przeważnie rozczarowanie...MasterFx pisze:Widzę, że dalej zamieszanie co do dalszego kierunku pary EUR/USD. Osobiście gram pod to :
Tak to widziałem na edku...
Pieniądze są krwią tego świata...
eur/usd Nigdzie nie ma rozwiązania. Wykresy zaprzeczają sobie. Wystarczy przekonać tłum, że góra to dół. I pójdą wzwyż. A edek w dół. Tak to widzę 
Ostatnio zmieniony 08 maja 2013, 09:42 przez allDi, łącznie zmieniany 1 raz.
jestem na wzwyż. 210% w skali miesiąca...
- atlanticos
- Maniak

aż wykres prosił żeby puścic S nawet na skalpa 10-15 pipsów....HunterPL pisze:Tak to widziałem na edku...
KIWI H4 - jak dla mnie możemy wrócic w okolice 8500 do wybitej TL... Na h1 lepiej widac że wykres ma ochote zawracac już...