dziennie nie, ale tygodniowo i już będzie pięknie...laktor pisze:
właśnie właśnie zachłanny się robisz, niedługo 300 pips dziennie będziesz robił i kupisz sobie wyspę z salą z milionem monitorów, coś jak w SKyfall![]()
![]()

dziennie nie, ale tygodniowo i już będzie pięknie...laktor pisze:
właśnie właśnie zachłanny się robisz, niedługo 300 pips dziennie będziesz robił i kupisz sobie wyspę z salą z milionem monitorów, coś jak w SKyfall![]()
![]()
we fabryce na "taśmie"Bemowo pisze:Cóż ja jednak idę śpać, może jeszcze jak przyśni mi się jakiś hoorror np. spadająca gwiazda to zerknę o 4..
DOBRANOC
do zobaczenia jutro we fabryce
night night BeemcioBemowo pisze:Cóż ja jednak idę śpać, może jeszcze jak przyśni mi się jakiś hoorror np. spadająca gwiazda to zerknę o 4..
DOBRANOC
do zobaczenia jutro we fabryce
Duzo spolek wyoplaca dywidende stad moga byc czerwone przez odciecia.Nowy123 pisze:duza czesc spolek w USa na czerwono ciagniete idneksy byly tylko tymi z najwieksza beta - najwiekszymi spolkami wiec moze w koncu domkna ta luke na 1597roberttheus pisze:kurde no na sp500 to juz powinien jakis sygnal sie pojawic trochę się zagalopowali sa powyzej 2 historycznych szczytow z lat ubieglych a w maju przeciez sell i idz spac