DayTrading: Środa 8.05.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 08 maja 2013, 23:33

Wzrost
28
50%
Bez zmian
4
7%
Spadek
24
43%

Liczba głosów: 56

Bemowo

Re: DayTrading: Środa 8.05.2013

Nieprzeczytany post autor: Bemowo »

roberttheus pisze:kurde no na sp500 to juz powinien jakis sygnal sie pojawic trochę się zagalopowali sa powyzej 2 historycznych szczytow z lat ubieglych a w maju przeciez sell i idz spac
jeszcze na S za wcześnie,

-- Dodano: wt 07-05-2013, 23:33 --
atlanticos pisze:
Bemowo pisze:
WYMYŚLILIŚCIE COŚ Z KABLEM???????????????????????????????
jeśli UP to tylko do TL którą Ci dziś pokazałem a potem do dołu... jakoś nie widzę siły na powrót powyżej tej linii
to bardzo wysoko!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

Bemowo pisze:
to bardzo wysoko!!
wiem ale L-ki juz nie dotykam... każde podbicie to rozglądanie się za miejscem pod S jak dla mnie

dobrze czułem że to jeszcze nie koniec na jenach... nie wiem czy to przypadkiem dopiero nie początek :)
Ostatnio zmieniony 08 maja 2013, 00:41 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Bemowo

atlanticos pisze:
Bemowo pisze:
to bardzo wysoko!!
wiem ale L-ki juz nie dotykam... każde podbicie to rozglądanie się za miejscem pod S jak dla mnie
Ja jeszcze jeżeli będą ku temu warunki bedę szukał L

Kiedyś bazowałem tylko na 2 średnich (dynamiczny opór) na D i H4... tu jeszcze może być wesoło

Zwróć uwagę na kablu H1 - spadliśmy centralnie na taśmę - nie na krawędź - to także jest istotne
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

chudy byk :shock:
już znamy kierunek na nocke
zastanawiam się czy Nikkei po wczorajszym skorekcą, w sumie uj i ej w dalszym ciągu utrzymują się w obszarze korzystnym dla eksporterów

Awatar użytkownika
mike_05
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: mike_05 »

psxor pisze:
atlanticos pisze:patrzę na edka i ciężko mi dostrzec na nim spadki...poza D1, W1 na mniejszych interwałach przemawia do mnie UP
Ciężko się z Tobą nie zgodzić, technicznie jest up, ale dane makro mówią do mnie co innego. Jak dla mnie, jeszcze w tym tyg konsola, potem zjazd, pogłębienie dołków i ew. później jakiś większy UP. Nie ma podstaw makro żeby euro miało się umocnić, w europie jest agonia. Najbliższa poprawa może nastąpić może za pół roku a może w ogóle.
Moim zdaniem, ruchy w granicach +/- 60, z tym że najpierw S. Coś podobne do rgr wyrysowało się dziś 1H.
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

pr7emo pisze:chudy byk :shock:
już znamy kierunek na nocke
zastanawiam się czy Nikkei po wczorajszym skorekcą, w sumie uj i ej w dalszym ciągu utrzymują się w obszarze korzystnym dla eksporterów
maja na nike faja strefe oporowa a wczoraj ze nie podbili sory nie oslabili pomimo takich wzrostow JPY zapalila sie mala czerwona lampka co dalszyego oslabianie dzisiaj

Bemowo

atlanticos pisze:
dobrze czułem że to jeszcze nie koniec na jenach... nie wiem czy to przypadkiem dopiero nie początek :)
i też centralnie na taśmę spadło. Szkoda, że noc, a może poczekam?

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

roberttheus pisze:kurde no na sp500 to juz powinien jakis sygnal sie pojawic trochę się zagalopowali sa powyzej 2 historycznych szczytow z lat ubieglych a w maju przeciez sell i idz spac
duza czesc spolek w USa na czerwono ciagniete idneksy byly tylko tymi z najwieksza beta - najwiekszymi spolkami wiec moze w koncu domkna ta luke na 1597 :)

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

Bemowo pisze:
atlanticos pisze:
+

ja rzeznika dzis tylko zabezpieczylem i ujka i licze na jeszcze troszke pipsow :) wiem...zachlanny jestem, ale co tam :)
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
laktor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: laktor »

atlanticos pisze:
Bemowo pisze:
atlanticos pisze:
+

ja rzeznika dzis tylko zabezpieczylem i ujka i licze na jeszcze troszke pipsow :) wiem...zachlanny jestem, ale co tam :)
właśnie właśnie zachłanny się robisz, niedługo 300 pips dziennie będziesz robił i kupisz sobie wyspę z salą z milionem monitorów, coś jak w SKyfall :564: :mrgreen: :mrgreen:
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI

Zablokowany