mForex ECN (wcześniej BRE Forex)

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
2
9%
Poza paroma minusami są ok
8
36%
Przeciętny
6
27%
Mają wiele wad
3
14%
Stanowczo odradzam
3
14%

Liczba głosów: 22

Awatar użytkownika
Darooo
Gaduła
Gaduła

Re: BRE Forex ECN

Nieprzeczytany post autor: Darooo »

Też nie mam zadnych konkretów , ale tego ,ze nie dostałem namiarów na logowanie , już w ogóle , nie rozumie , dostałem słowna informacje ,ze dziś powinienem dostać takie info na maila , nie podoba mi się to .

Awatar użytkownika
cytrynek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: cytrynek »

Darooo pisze:Też nie mam zadnych konkretów , ale tego ,ze nie dostałem namiarów na logowanie , już w ogóle , nie rozumie , dostałem słowna informacje ,ze dziś powinienem dostać takie info na maila , nie podoba mi się to .
Nie no, wyluzuj :) To, że obsługa (maklerska) w POK jest niekompetentna nie oznacza, że ofetra jest do bani ;) Życzę powodzenia koledze w realizacji celów czyli jak najwięcej pipsów w przewidzianym kierunku. Pozdrawiam.
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.

Awatar użytkownika
Darooo
Gaduła
Gaduła

Dzieki i również tobie powodzonka ..... i oczywiście nie uważam ze oferta jest do banie i broker , gdyby tak było to mym go nie wybrał , wiesz to tylko taki mały zawód , bo myślałem ze już dziś się zaloguje , jakiś dostep analizy itd. ...ale tak naprawdę to wszystko pikus , czekam cierpliwie :564: :564: powodzonka

Awatar użytkownika
cytrynek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: cytrynek »

Darooo pisze:Dzieki i również tobie powodzonka ..... i oczywiście nie uważam ze oferta jest do banie i broker , gdyby tak było to mym go nie wybrał , wiesz to tylko taki mały zawód , bo myślałem ze już dziś się zaloguje , jakiś dostep analizy itd. ...ale tak naprawdę to wszystko pikus , czekam cierpliwie :564: :564: powodzonka
Dostęp do analizy poprzez zakładkę MójFx dopiero po wpłacie depo, no chyba, że ja też trafiłem na niekompetentną osobę ;)
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.

Awatar użytkownika
BRE FX ECN
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: BRE FX ECN »

Darooo pisze:Dzieki i również tobie powodzonka ..... i oczywiście nie uważam ze oferta jest do banie i broker , gdyby tak było to mym go nie wybrał , wiesz to tylko taki mały zawód , bo myślałem ze już dziś się zaloguje , jakiś dostep analizy itd. ...ale tak naprawdę to wszystko pikus , czekam cierpliwie :564: :564: powodzonka
Proszę Pana, ponownie zaznaczamy, iż login jest na Pana umowie (indentyfikator rachunku), rachunek do wpłat także. Hasło do platformy (które jest zarazem hasłem do strefy Mój FX) utworzył Pan samodzielnie podczas rejestracji. Nie musi Pan zatem oczekiwać na żadnego maila. Aby dokonać aktywacji rachunku należy dokonać wpłaty na rachunek do wpłat w wysokości określonej przy danym rachunku (500 PLN mini, 2000 PLN standard)

W naszej poprzedniej wypowiedzi : "Loginem jest numer umowy, hasło inwestor określa sam wypełniając formularz rejestracyjny. W mailu przyjdzie przypomnienie loginu oraz rachunek do wpłat." zabrakło słowa "aktywacyjnym" (w mailu aktywacyjnym).

Także podsumowując, aby wszystko było proste:
- na umowie jest rachunek do wpłat na który dokonuje Pan wpłaty (dane w przelewie są nieistotne, gdyż każdy klient ma swój własny nr do wpłat)
- w momencie gdy odnotujemy wpłatę następuje aktywacja rachunku (wtedy otrzyma Pan maila z przypomnieniem loginu)
-login służy do logowania zarówno na platformach jak i strefie Mój FX
-hasło (zdefinowane przez Pana pdoczas rejestracji) ; jeżeli nie pamięta Pan hasła można je zresetować dzwoniąc na naszą infolinię (autoryzacja za pomocą hasła telefonicznego, które znajduje się na umowie)

Mam nadzieję, że już wszystko jest jasne :)
pozdrawiamy,
mForex ECN
email: kontakt@mforex.pl
Infolinia: (22)6974774

Awatar użytkownika
Darooo
Gaduła
Gaduła

Dziekuje

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: andy11 »

czy ktos moze korzysta z tego produktu "Trading Central" ktorego dystrybutorem jest BRE...(wersja trial 30 dniowa - pozniej jak znam zycie to pewnie wersja platna , wie ktos moze ile...?)
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...

kuchara23
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kuchara23 »

andy11 pisze:czy ktos moze korzysta z tego produktu "Trading Central" ktorego dystrybutorem jest BRE...(wersja trial 30 dniowa - pozniej jak znam zycie to pewnie wersja platna , wie ktos moze ile...?)
darmowa dla klientow z podpisanymi umowami na rachunkach real.....
moim zdaniem nic ciekawego.
dzisiaj dostalem analize na maila wyslana o godz. 8:17

Tresc ponizej:

EUR/USD dzienny: utrzymuje się nastawienie wzrostowe.
Pivot point (Punkt zwrotny): 1.305
Preferujemy: pozycje długie powyżej 1.305 z docelowymi poziomami 1.3115 i 1.315.
Scenariusz alternatywny: poniżej 1.305 oczekuj dalszego spadku z docelowymi poziomami 1.302 i 1.299.
Komentarz techniczny: RSI jest neutralny/wzrostowy.

Linia Zielona oznacza Opór | Linia Czerwona oznacza Wsparcie | Linia Niebieska oznacza Punkt Zwrotny | Cena w momencie publikacji raportu zaznaczona jest na czarno

EUR/JPY dzienny: odbicie.

Pivot point (Punkt zwrotny): 128.9
Preferujemy: pozycje długie powyżej 128.9 z docelowymi poziomami 130 i 130.4.
Scenariusz alternatywny: poniżej 128.9 oczekuj dalszego spadku z docelowymi poziomami 128.35 i 128.
Komentarz techniczny: RSI właśnie złamał wznoszącą się linię trendu.

USD/JPY dzienny: ostrożnie.

Pivot point (Punkt zwrotny): 99.1
Preferujemy: pozycje krótkie poniżej 99.1 z docelowymi poziomami 98.6 i 98.4.
Scenariusz alternatywny: powyżej 99.1 oczekuj dalszego wzrostu z docelowymi poziomami 99.5 i 99.75.
Komentarz techniczny: RSI jest neutralny; wymagana ostrożność.

Oczywiscie plus wykres :)

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: andy11 »

dlaczego nic ciekawego...?

poziomy pokazywane na wykresach pokrywaja sie z poziomami granymi...

jest to jakas pomoc aby nanies sobie poziomy na swoje wykresy....
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Jeśli ktoś lubi poznawać zdanie innych na temat rynków, podglądać obce analizy lub weryfikować je ze swoimi to wg mnie Trading Central jest liderem. Bardzo dużo analizowanych rynków, wszystko na bieżąco i rzeczowo opisywane.
Natomiast jeśli ktoś woli grać po prostu swoje to nie będzie tym zainteresowany.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

ODPOWIEDZ