mForex ECN (wcześniej BRE Forex)

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
2
9%
Poza paroma minusami są ok
8
36%
Przeciętny
6
27%
Mają wiele wad
3
14%
Stanowczo odradzam
3
14%

Liczba głosów: 22

birkof86
Gaduła
Gaduła

Re: BRE Forex ECN

Nieprzeczytany post autor: birkof86 »

cytrynek pisze:Zauważyłem w piatek, że na platformie BRE Forex ECN handel zakończył się o godz. 22.00. Tak jest codziennie czy tylko w piatki? Czym to jest spowodowane?
Pewnie tym ze rynki tez maja weekend :)
Generalnie forex czynny jest od niedzieli godzina 23 do piatku godzina 22 czasu Europejskiego i to w tym czasie zawieranych jest najwiecej transakcji.
Sobota i niedziela to czas odpoczynku

Awatar użytkownika
cytrynek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: cytrynek »

birkof86 pisze:
cytrynek pisze:Zauważyłem w piatek, że na platformie BRE Forex ECN handel zakończył się o godz. 22.00. Tak jest codziennie czy tylko w piatki? Czym to jest spowodowane?
Pewnie tym ze rynki tez maja weekend :)
Generalnie forex czynny jest od niedzieli godzina 23 do piatku godzina 22 czasu Europejskiego i to w tym czasie zawieranych jest najwiecej transakcji.
Sobota i niedziela to czas odpoczynku
Pisząc na platformie BRE Forex ECN miałem na uwadze, że Armada czy TMS Pro umozliwiały handel do 23.00. Ostatnia świeca H1 na platformie BRE Forex ECN otwiera się o 21.00 a u dwóch pozostałych broków o 22.00 czasu polskiego. Ciekawi mnie czy dzisiaj (niedziela) BRE Forex ECN też zacznie handel godzinę wczesniej :) Odnosnie czasu, w którym jest zawieranych najwięcej transakcji mam odmienne zdanie ale to już temat na inną okazję. Mimo wszystko dziękuję za odpowiedź i czekam na odpowiedź od BRE.
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Bre skróciło czas w piątki, bo statystycznie rzecz biorąc liczba zleceń zawieranych po 22, względem ogółu ich zleceń była marginalna.

skrzat
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: skrzat »

raposo pisze:W całej grupie BRE przelewy są bezpłatne. Czyli BRE, mBank i Millennium.
Chyba Multibank, a nie Millennium :)

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

skrzat pisze:
raposo pisze:W całej grupie BRE przelewy są bezpłatne. Czyli BRE, mBank i Millennium.
Chyba Multibank, a nie Millennium :)
Racja. Zawsze mi się mylą :P.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Darooo
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Darooo »

Witam

Panowie podpisałem dziś umowę z Breforex w punkcie obsługi dostałem umowę i , Pan powiedział ,że dane do logowania przyślą mi na Email , czy to normalna procedura , bo dziwne mi to a jeżeli tak to jak długo mam czekac na tej email .... mniej wiecej ........ dzieki

MOCKBA
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: MOCKBA »

BRE FX ECN pisze: Zlecenie OCO (One Cancels the Other – wykonanie jednego zlecenia anuluje drugie) – niezwykle przydatne zlecenie polegające na tym, że inwestor ustawia dwa zlecenia oczekujące (mogą dotyczyć dwóch różnych instrumentów!)...
Czy zlecenie OCO jest na moim komputerze, czy na serwerze brokera?
Czyli czy mogę zamknąć platformę i wyłączyć komputer a mimo to będzie ono aktywne?
Pozdrawiam

kuchara23
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kuchara23 »

Promocja – Odbieraj 5 PLN za każdego lota na rachunku rzeczywistym.

Czy to dotyczy tylko nowych Klientow, ktorzy podpisza umowe, czy dla wszystkich? Rowniez dla tych, ktorzy juz maja podpisana umowe?!

Awatar użytkownika
BRE FX ECN
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: BRE FX ECN »

Darooo pisze:Witam

Panowie podpisałem dziś umowę z Breforex w punkcie obsługi dostałem umowę i , Pan powiedział ,że dane do logowania przyślą mi na Email , czy to normalna procedura , bo dziwne mi to a jeżeli tak to jak długo mam czekac na tej email .... mniej wiecej ........ dzieki
Loginem jest numer umowy, hasło inwestor określa sam wypełniając formularz rejestracyjny. W mailu przyjdzie przypomnienie loginu oraz rachunek do wpłat.
MOCKBA pisze:
BRE FX ECN pisze: Zlecenie OCO (One Cancels the Other – wykonanie jednego zlecenia anuluje drugie) – niezwykle przydatne zlecenie polegające na tym, że inwestor ustawia dwa zlecenia oczekujące (mogą dotyczyć dwóch różnych instrumentów!)...
Czy zlecenie OCO jest na moim komputerze, czy na serwerze brokera?
Czyli czy mogę zamknąć platformę i wyłączyć komputer a mimo to będzie ono aktywne?
Pozdrawiam
Zlecenia zaawansowane działają tylko, gdy platforma BreTrader wraz z narzędziem Bre Smart Orders jest włączona (Włącz strategie).
mForex ECN
email: kontakt@mforex.pl
Infolinia: (22)6974774

Awatar użytkownika
cytrynek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: cytrynek »

Darooo pisze:Witam

:) Ja też dzisiaj podpisałem umowę w POK. Mnie zdziwił natomiast brak zamieszczonej informacji o wysokości prowizji :) Trzeba będzie pilnować ;)
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.

ODPOWIEDZ