Jak na kablu to jeszcze nie ma sygnału kupnalaktor pisze:Kurcze nie mam kiedy wykresów przeglądać, Żaba spóźniłem się na kabla czy jeszcze skakać ?:D

Jak na kablu to jeszcze nie ma sygnału kupnalaktor pisze:Kurcze nie mam kiedy wykresów przeglądać, Żaba spóźniłem się na kabla czy jeszcze skakać ?:D
u mnie kabel robi dopiero +2 więc dopiero kołuje na pas startowy wg mojej oceny - powoli zaczynam go znowu lubićlaktor pisze:Kurcze nie mam kiedy wykresów przeglądać, Żaba spóźniłem się na kabla czy jeszcze skakać ?:D
nie zapomnij zastosować dźwigni 1:888laktor pisze:dobra to całe depo w kabla w końcu na Was można polegać![]()
![]()
![]()
![]()
takich numerów to Ty mi nie rób... wystarczy mi odpowiedzialność za własne depo ....ha ha ... chcesz żebym miał wyrzuty?laktor pisze:dobra to całe depo w kabla w końcu na Was można polegać![]()
![]()
![]()
![]()
ma więcej przestrzeni na parcie do góry, świece natomiast wyglądają tak jak każdy widzi, mało byczo.MarkoS pisze:Jak widzicie pary z jenem ?
zdyskontowali złotówkę powodując osłabienie, jutro pociągnie w dół raczejQuotes from Barclays Capital:
-In Poland, we expect the NBP to cut rates again after a pause last month. Inflation has slowed to 1.0% y/y in March and will likely drop further in Q2 on base effects. Although the policy rate at 3.25% is at an historic low, it is high compared with the ECB and other EU policy rates.
-Meanwhile, growth indicators are slowing with IP declining and retail sales flat. This makes real rates unsustainably high. We think the NBP will cut 50bp this week and cut 25bp in Q3, bringing the terminal repo rate to 2.5% in this cycle.