wysyłanie powiadomień na mail z z MT4
wysyłanie powiadomień na mail z z MT4
Ma ktoś działający aktualnie sposób na wysyłanie maili/sms z MT4. Korzystałem kiedyś z @tex.plusgsm.pl i mojej poczty w neostradzie. Ale teraz to nie bangla. 

Re: wysyłanie powiadomień na mail z z MT4
Jeśli chodzi o maila, to od zawsze działało mi wp.pl, i dalej działa.
Sms'ow nigdy nie używałem.
Pzdr.
Ps. jest limit/dzienny(od strony mt4) ale nie pamiętam jaki.

Sms'ow nigdy nie używałem.
Pzdr.
Ps. jest limit/dzienny(od strony mt4) ale nie pamiętam jaki.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
“Look deep into nature, and then you will understand everything better.” A. Einstein
ok. częściowo problem rozwiązałem. dopisałem numer portu 587.
Jeszcze te sms-y. Miałem wcześniej telefon w Plusie, teraz przeniesiony jest do Orange. (zapomniałem o tym
)
Muszę sprawdzić czy w Orange jest podobna usługa.
Jeszcze te sms-y. Miałem wcześniej telefon w Plusie, teraz przeniesiony jest do Orange. (zapomniałem o tym
Muszę sprawdzić czy w Orange jest podobna usługa.
Jest w Orange powiadomienie sms o nadchodzącej wiadomości email poszukaj w opcjach na stronie.
Sukces jest owocem dobrych decyzji, dobre decyzje są owocem doświadczenia, doświadczenie jest owocem złych decyzji.
Ale to jest chyba tylko powiadomienie głosowe na komórkę o przychodzących mailach. W dodatku o wszystkich mailach. A dla mnie jest istotne żeby to był tylko mail z Metatradera.
Nie prościej będzie w ten sposób?JAREK67 pisze:Ale to jest chyba tylko powiadomienie głosowe na komórkę o przychodzących mailach. W dodatku o wszystkich mailach. A dla mnie jest istotne żeby to był tylko mail z Metatradera.
https://play.google.com/store/apps/deta ... k.Z7&hl=pl
Pzdr.
“Look deep into nature, and then you will understand everything better.” A. Einstein
Po co zakładać konto mailowe w Microsofcie?bakubaq pisze:Nie prościej będzie w ten sposób?JAREK67 pisze:Ale to jest chyba tylko powiadomienie głosowe na komórkę o przychodzących mailach. W dodatku o wszystkich mailach. A dla mnie jest istotne żeby to był tylko mail z Metatradera.
https://play.google.com/store/apps/deta ... k.Z7&hl=pl
Pzdr.
Praktycznie każde konto typu IMAP (np. wp.pl, onet.pl itd.) skonfigurowane na komórce (czy to z Androidem, czy iOS, czy Windows Phone, czy Blackberry itd.) to natychmiastowe otrzymanie maila bez potrzeby dodatkowego otrzymywania SMS.
O to mi chodzilo.skrzat pisze:Praktycznie każde konto typu IMAP (np. wp.pl, onet.pl itd.) skonfigurowane na komórce (czy to z Androidem, czy iOS, czy Windows Phone, czy Blackberry itd.) to natychmiastowe otrzymanie maila bez potrzeby dodatkowego otrzymywania SMS.
To był tylko przykład, aplikacji są pewnie setkiskrzat pisze:Po co zakładać konto mailowe w Microsofcie?
Pzdr.
Znalazłem tylko komercyjne usługi wysyłania SMS-ów z e-maila. Chyba za free to już nikt nie oferuje.
Spróbuj tegoJAREK67 pisze:Znalazłem tylko komercyjne usługi wysyłania SMS-ów z e-maila. Chyba za free to już nikt nie oferuje.
http://lifehacking.pl/2012/07/03/gmail- ... j-poczcie/
Ja mam uczulenie na gmaila i nie dotarłem do końca
Pzdr.